Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megállni pettingnél és nem szexelni?
akkor a te elméleted szerint 2 alternatíva van. ha összejön egy lány meg egy fiú, akkor
a) ha a lány még nem akar szexelni, akkor addig egymáshoz se érjenek, csak járkáljanak kézenfogva, meg csókolózzanak, akár fél-1 évig is. (mellesleg amikor már végre szexre kerülne a sor, akkor meg fogalmuk sincs, mi a jó a másiknak, csak úgy elkezdik, és kitudja, hogy sül el)
b) feküdjenek már le rögtön az első alkalommal, amikor kettesben maradnak, mert nehogymár ne tegyék, akár akarják, akár nem, de hát mert olyan nincs, hogy petting és akkor nincs szex. (és itt szintén az van, hogy nem ismerik egymás testét, nem tudják, mit élvez a másik.)
az föl sem merül benned, hogy pl a petting egymás kiismerésére jó? lehet, hogy a lány a gyengéd szexet szereti, míg a fiú úgy bánik a lánnyal, mint egy k*rvával. ha ez szex közben derül ki, az egy iszonyú szar élmény.
Nagyon nehezen, pláne ha már egyik fél sem szűz!
Nekünk csak azért volt meg az ismerkedő petting, mert épp megvolt nekem.
Meg a párom próbálta bebizonyítani, hogy nem azért kellek neki, amit e nélkül is tudtam, tudok:)
ha a csaj és a srác sem lenne már szűz akk vhogy természetes h nem állnak meg a pettingnél de ha vmelyik szűz ami általában vagyis 90%-ban a csajokra jellemző(h később vesztik el).Nálunk úgy van h én(L) szűz vokk és rengeteg petting van nem azért mert nem akarjuk csak vhogy a megfelleő helyre és időre várunk.a barátom azt mondta sokáig vár Rám ha kell am meg már akarom de nem úgy h együtt vunk dun és utána hazakísér hanem úgy h egész este és éjjel együtt vunk na de most itt a nyár és rem h lesz ilyen lehetőség ősök elmennek vhova és egyedül leszek itthon :P
pusy
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!