Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet megállni pettingnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megállni pettingnél és nem szexelni?

Figyelt kérdés
Én tuti nem bírnám ki, sokan írják h előbb csak petting, h ismerjék meg egymást testét, stb. de ez hülyeség!!! ha vkivel pettingelsz, azzal nem tudsz már szexlni is? Nem birom felfogni, ezek az emberek nem éreznek? ha az én pasim állna meg pettingnél én tuti megőrülnék!!! Hanyattlökném és beelülnék!!!
2009. jún. 16. 00:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem jellemző az olyan férfi akit meg kell erőszakolni... :-) Bár...nem is lenne rossz játék...
2009. jún. 16. 00:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem az nem fair egy férfivel szemben h elhúzod a mézesmadzagot előtte, és akkor csak petting... Mert ugye kielégetlenül hagyni nem lehet. és akkor legalább csak le kell szopni, de ha vkit le tudsz szopni, akkor már le is feküdhetnél vele... Tényleg nem értem!!!!
2009. jún. 16. 00:39
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Képzeld el szegény szűzlányok helyzetét, akit az előző generáció mindenféle rémtörténetekkel rémisztget. Először arra kell rávezetni őket, hogy nem halnak bele, ha egyáltalán hozzá érnek. :D
2009. jún. 16. 08:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet megállni a pettingnél, hogy mind a ketten kielégítitek egymást kézzel,szájjal. Ennyi a trükk.
2009. jún. 16. 08:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyelem! Petting=szeretgetés. A petting a közösülő párok életében is aktívan jelen van, csak úgy hívják előjáték. Van, hogy náluk sem történik meg az aktus, elegendő az orális sex, simi is. A szexuális életüket kezdők életében fontos a petting, ami a testük ismerkedését, összehangolódását jelenti. A cél mindenképpen a beteljesülés, de az odáig vezető út is tud élvezetes lenni.
2009. jún. 16. 09:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

akkor a te elméleted szerint 2 alternatíva van. ha összejön egy lány meg egy fiú, akkor

a) ha a lány még nem akar szexelni, akkor addig egymáshoz se érjenek, csak járkáljanak kézenfogva, meg csókolózzanak, akár fél-1 évig is. (mellesleg amikor már végre szexre kerülne a sor, akkor meg fogalmuk sincs, mi a jó a másiknak, csak úgy elkezdik, és kitudja, hogy sül el)

b) feküdjenek már le rögtön az első alkalommal, amikor kettesben maradnak, mert nehogymár ne tegyék, akár akarják, akár nem, de hát mert olyan nincs, hogy petting és akkor nincs szex. (és itt szintén az van, hogy nem ismerik egymás testét, nem tudják, mit élvez a másik.)

az föl sem merül benned, hogy pl a petting egymás kiismerésére jó? lehet, hogy a lány a gyengéd szexet szereti, míg a fiú úgy bánik a lánnyal, mint egy k*rvával. ha ez szex közben derül ki, az egy iszonyú szar élmény.

2009. jún. 16. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon nehezen, pláne ha már egyik fél sem szűz!

Nekünk csak azért volt meg az ismerkedő petting, mert épp megvolt nekem.

Meg a párom próbálta bebizonyítani, hogy nem azért kellek neki, amit e nélkül is tudtam, tudok:)

2009. jún. 16. 11:31
 18/20 anonim ***** válasza:

ha a csaj és a srác sem lenne már szűz akk vhogy természetes h nem állnak meg a pettingnél de ha vmelyik szűz ami általában vagyis 90%-ban a csajokra jellemző(h később vesztik el).Nálunk úgy van h én(L) szűz vokk és rengeteg petting van nem azért mert nem akarjuk csak vhogy a megfelleő helyre és időre várunk.a barátom azt mondta sokáig vár Rám ha kell am meg már akarom de nem úgy h együtt vunk dun és utána hazakísér hanem úgy h egész este és éjjel együtt vunk na de most itt a nyár és rem h lesz ilyen lehetőség ősök elmennek vhova és egyedül leszek itthon :P

pusy

2009. jún. 16. 14:43
 19/20 anonim ***** válasza:
ha szuzek eleinte tul ijeszto szerintem egybol a szex. nekem meg az is hatalmas sok volt amikor a pasim csak ugy levette rolam a bugyim. eleinte iszonyu kinos volt, ilyet meg senki nem csinalt es en sem senki elott. elotte megkerdezte h megujjazhat es mondtam h igen, de akkor is sokkolo volt igy hirtelen. na meg eleinte az ember azt se tudja mit kezdjen vele..... es a pettinget mi nagyjabol mindig kielegulesig csinaljuk (kiveve ha nyilvanosan titokban hergeljuk egymast:p) egy tapasztalatlan lanynak ez boven eleg, es rnedszerint a fiunak sem all fel utana egybol. ha mar reg egyutt vagytok vagy uj kapcsi de mar nem vagytok szuzek akkor viszont meg tudom erteni. de elsore szerintem tul sok az egesz.
2009. júl. 13. 20:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi nagyon rég pettingelünk! Amíg nem vagyunk teljesen felkészülve rá nem is lessz több! De amúgy meg lehet állni :)
2009. júl. 14. 00:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!