Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet megállni pettingnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megállni pettingnél és nem szexelni?

Figyelt kérdés
Én tuti nem bírnám ki, sokan írják h előbb csak petting, h ismerjék meg egymást testét, stb. de ez hülyeség!!! ha vkivel pettingelsz, azzal nem tudsz már szexlni is? Nem birom felfogni, ezek az emberek nem éreznek? ha az én pasim állna meg pettingnél én tuti megőrülnék!!! Hanyattlökném és beelülnék!!!
2009. jún. 16. 00:22
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%

figyu.. én ezek közé tartozok, de megvan az ok hogy miért tiltott a szex.. :D kimegy külföldre 1 tanévre és azelőtt semmi se lehet mert akkor méginkább ragaszkodnánk pl egymáshoz és mégrosszabb lenne elv a távollét.. :D:D

szóval hidd el, vannak akik okkal nem kötnek ki a szexnél =D :D

2009. jún. 16. 00:25
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
nem tudom hany eves vagy, de 14-16 evesen jobb csak a petting, es meg lehet allni egyszeruen, csak tudni kell nemet mondani
2009. jún. 16. 00:26
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
úgy h petting köözbe kielégítitek már egymást
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

Hallod ezt kajak megkérdezték ma már egyszer.:D

Arra én is valami ilyesmi választ írtam! Lehetetlen kibírni. Legalábbis már ketten vagyunk akik nem bírnának utána megállni.

5/20 A kérdező kommentje:
Akkor inább ne legyen semmi, de én tuti nem bírtam volna ki, de szerintem egy komolyabb férfi sem!!!
2009. jún. 16. 00:27
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Én meg nem állok! Csak megyek előre rendületlenül, mélyebbre és mélyebbre.
2009. jún. 16. 00:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

meg tudsz állni ha látod a lányon h nem akarja. csak nem akarnád őt bántani?

a barátom is megtette. tudom h nagyon nehéz volt neki, de azt mondta ha nem akarom akkor nem csináljuk.

gondolom mégse akarnád megerőszakolni akit szeretsz

2009. jún. 16. 00:28
 8/20 anonim ***** válasza:
98%

Hát igen, de ez a tapasztalattól is függ. 18 vagyok, 2éve hogy elvesztettem a szüzességemet, szóval azóta már szereztem egy kis tapasztalatot, most már én se tudnék megállni a pettingnél azt hiszem.

De pl. 15-16 évesen természetesen volt nekem a petting, bele se mertem gondolni, hogy tovább lépjünk... tartottam egy kicsit a dologtól(mármint a szextől). de nem bántam meg, szerintem jól tettem, hogy csak petting volt, és nem több, kellett egy kis idő, mire annyira meg tudtam bízni a barátomban, hogy nekiadjam a testem.

Na mind1, szóval ez sztem nagyban függ az életkortól meg a tapasztalattól.

2009. jún. 16. 00:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy más. Ha nem akarja megállok.
2009. jún. 16. 00:30
 10/20 A kérdező kommentje:
Hát én még olyan pasival nem találkoztam, akit meg kellett volna erőszakolnom :D
2009. jún. 16. 00:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!