Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megállni pettingnél és nem szexelni?
figyu.. én ezek közé tartozok, de megvan az ok hogy miért tiltott a szex.. :D kimegy külföldre 1 tanévre és azelőtt semmi se lehet mert akkor méginkább ragaszkodnánk pl egymáshoz és mégrosszabb lenne elv a távollét.. :D:D
szóval hidd el, vannak akik okkal nem kötnek ki a szexnél =D :D
Hallod ezt kajak megkérdezték ma már egyszer.:D
Arra én is valami ilyesmi választ írtam! Lehetetlen kibírni. Legalábbis már ketten vagyunk akik nem bírnának utána megállni.
meg tudsz állni ha látod a lányon h nem akarja. csak nem akarnád őt bántani?
a barátom is megtette. tudom h nagyon nehéz volt neki, de azt mondta ha nem akarom akkor nem csináljuk.
gondolom mégse akarnád megerőszakolni akit szeretsz
Hát igen, de ez a tapasztalattól is függ. 18 vagyok, 2éve hogy elvesztettem a szüzességemet, szóval azóta már szereztem egy kis tapasztalatot, most már én se tudnék megállni a pettingnél azt hiszem.
De pl. 15-16 évesen természetesen volt nekem a petting, bele se mertem gondolni, hogy tovább lépjünk... tartottam egy kicsit a dologtól(mármint a szextől). de nem bántam meg, szerintem jól tettem, hogy csak petting volt, és nem több, kellett egy kis idő, mire annyira meg tudtam bízni a barátomban, hogy nekiadjam a testem.
Na mind1, szóval ez sztem nagyban függ az életkortól meg a tapasztalattól.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!