Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha érdekelne nővel is a sex?
Üzenem a 22 éves csajnak:Hát igen ez nagy döntés! Vagy ez vagy az! Vagy én vagy ő!Nem tudom, de azt igen hogy mi ketten vagyunk egymásnak a nagy Ő. Bebizonyítottuk második éve egymásnak egy párszor. Több gond és baj is van köztünk mostanában. Pl 3-4 hónapja elmentem dolgozni egy "barbárhozz" és 16 óránál kevesebbet semelyik nap sem dolgoztam. Akkor nagyon eltávolodtunk egymástól. Szinte aludni fürdeni jártam haza, de nem volt más választás. Ez idő alatt nem alakította mindig ugy ahogy jobb lenne neki és nekem is.(sokszor elöbb hazajöhetett volna stb.) És ez idő alatt megritkultak az együttléteink. 1 hónapba kb 1-2 szer sexelünk. Nagyon hiányzik!!!!!!Most felmondtam 3 hete és akkor sem változott a helyzet! Orális sexben is csak az első 6 hónapban volt részem. Azóta semmi...
Sok mindent nem értek!
Lehet hogy azért érdekelnek a nők mostanába mert nagyon ki vagyok éhezve? Nem tudom!
Mit csináljak szerinted?

22 éves csaj vagyok: mi a párommal 8 hónapja vagyunk együtt és nálunk is van hasonló szitu van. Szombaton költözünk egybe és mindketten megvagyunk győződve róla, hogy rendbe jön a szexuális életünk. Nálunk az a probléma,hogy én eddig kollégiumba laktam és csak ott tudtunk együtt aludni,együtt lenni. Hozzá teszem két szobatárnőm van. Volt úgy hogy egy hónapot nem szeretkeztünk. Mert ott voltak a szobatárnőim is vagy (mindketten nagyon sokat dolgozunk) mindketten hullák voltunk és bealudtunk.
Feltehetően azért vagy kíváncsi a női együttlétre,mert hiányzik neked a nemi kapcsolat. Bár szoktál fantáziálni vagy álmodni arról hogy egy pasival szexelsz? Mert ilyen esetben az is érthető.
Én azt javaslom Neked,hogy ülj le a pároddal és beszélgessetek a nemi életetekről. De ne csak átfogóan érintsétek a témát,hanem ássátok bele magatokat mélyebben.Mondd el neki hogy hiányolod az orális szexet,mondd el neki,hogy mire vágysz. Csak bátran!!! majd mondd meg neki,hogy ő is nyíljon meg és mondja el az ő vágyait is! Hisz Te magad mondtad, már jó párszor bebizonyítottátok egymásnak,hogy a másik fél az igazi Ő. Ha így van akkor a párkapcsolatotok és a szerelmetek á fogja hidalni ezt a problémát! Mi is megbeszéljük a párommal,bármilyen probléma is legyen. Akár szexuális,akár lelki vagy bármi.Elmeséljük a vágyainkat egymásnak. Hidd el utána megváltozik minden és másképp álltok egymáshoz! A kapcsolatotok is úgymond egy felsőbb szintre lép majd,ahol a tiszta lelki társat jelentitek majd egymásnak!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!