Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha érdekelne nővel is a sex?
Figyelt kérdés
25 éves csajszi vagyok, 2 éve párkapcsolatban élek, és nagyon foglalkoztat mostanába hogy milyen lehet nővel? Az a gáz hogy nem tudom, ez megcsalásnak számítana? A legtöbben a barátnőjükkel próbálták ki, de nekem most nincs olyan barátnőm, akivel a kérdést megosztanám, nemhogy az ágyam?!?2009. jún. 15. 17:08
1/12 anonim 

válasza:

Én 16/L vagyok ,és én is kipróbálnám =)=P
2/12 anonim 

válasza:

Én is szívesen kipróbálnám :$ pedig van barátom...
L/15
3/12 anonim 

válasza:

Mond a barátodnak, hogy bevehetnétek még egy lányt, hidd el, nem fog ellenkezni.
4/12 anonim 

válasza:

Én 20 éves lány vagyok és 4 és fél éve vagyok a párommal.És én is már rég kipróbálnám lánnyal,igaz csók meg hasonló már történt.......de többet is bevállalnák!!!xD
5/12 anonim 

válasza:

Én már voltam 3-asba, ketten voltunk lányok és egy pasi. Nekem nincs túl jó élményem vele kapcsolatban. De egyébként nem gáz ,ha érdekel Téged! Én sokszor fantáziálom és álmodom azt hogy lánnyal csinálom. :) Nem rossz! :D
6/12 anonim 

válasza:

ja egyébként én 22 éves vagyok :)
7/12 anonim 

válasza:

Szerintem nem számít megcsalásnak.Én még el is vinnélek az adott helyre,és fantáziálkodnék utána, h milyen lehetett:D
19/F
8/12 anonim 

válasza:

én már voltam csjajal nem 1× :$:$:$ pedig van barátom.. akit vizsont nagyon zavar.. volt hogy majdnem emiatt szakíottunk... szerinte megcsalásnak számít.. hát én igazábol nemtudom:)))
9/12 A kérdező kommentje:
Hát megkérdeztem a páromat hogy mi a véleménye hogy két nő sexel? Szerinte megcsalás! És már ideges is lett erre a témára. Megkérdezném a 22 éves csajtól hogy ő milyen negatív élményt szerzett a hármasban. Amugy nem tudnám elképzelni magam hármas sexben. Lehet hogy féltékeny lennék a másik csajra??? De én egyedül kipróbálnám. Hát várom a válaszodat!
2009. jún. 17. 16:34
10/12 anonim 

válasza:

Szia! A 22 éves lány vagyok. Elfelejtettem beleírni,hogy én úgy voltam 3-asba,hogy érzelmi kapcsolat nem volt egyik félnél sem. A negatív élmény pedig,hogy a csaj nem úgy csinálta,ahogy én szerettem volna... De mondjuk ő is csak másodjára csinált ilyet,szóval érthető. Nekem is van most párkapcsolatom, és hogy őszinte legyek én sem viselném el ha a párom más nőt elégíteni ki a szemem láttára és ő sem ha engem egy másik férfi. Ez a dolog csak akkor jó, ha mindkét fél szeretné. Bár az én párom bírná,ha én csinálnám egy nővel előtte, neki ez nem számítana megcsalásnak. De embere válogatja. Ha a Te párodnak ez már megcsalás akkor két szitu között választhatsz. Vagy elfogadod ezt a tényt, hogy nem csinálhatod, vagy megcsinálod és eltitkolod. Ezt Neked kell eldönteni. Az ember nem szívesen mondd le a vágyairól,na de a párkapcsolatáról sem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!