Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha lefekszem vele, nem tűnik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem vele, nem tűnik el a "varázs", ami most még (lehet, hogy) azért van, mert nem volt meg minden?

Figyelt kérdés

L/16

16 vagyok,barátom 17. 10 hónapja vagyunk együtt. Eddig még csak a "száraz" pettingig jutottunk.

Nagyon szeretjük egymást,és ő tényleg nagyon rendes srác,és tiszteletben tartja,hogy még várni szeretnék a szexel.

Én elsősorban azért szeretnék várni,mert félek,hogy ha már "megkapott" akkor valami megváltozik,olyan értelemben,hogy már nem fog neki annyit jeneteni,hogy újra és újra szexelünk. Lehet,hogy ez marhaság? :) Mert ő egyáltalán nem olyan,aki csak ezért van velem, ez egészen biztos!

Miután lefeküdtünk még utána is maradhatok "kincs" a szemében? :) Erősíti a szex a kapcsolatot,hogyha két ember tényleg igazán szerelmes? :)

És mégegy: Vajon mire számít a barátom? Hogy borotválom magam "ott" vagy nem? Mit gondolhat? Erről még nem beszéltünk... Nem is feltétlenül szeretnék. Amúgy igen,borotválom... :)

Előre is köszi a válaszokat,és bocsi a túúúl hosszó sorokért:)

2009. jún. 15. 16:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos varázs el fog tűnni. Nem csak vele kapcsolatban, hanem összességében a testiség kap más ízt. De van egy idő, ami után természetes, hogy a dolgok komolyabbra fordulnak. Nyugi, a barátod ugyanúgy fog szeretni. 10 hónapig várt rád, ez sokat elmond. az együttlétetek, pedig csak mélyebbé teszi a kapcsolatotokat, nem kell ettől tartani. Az, hogy kincs vagy, vagy sem, nem függ a szextől. Persze, maga a szex értéke is csökken annyiban, hogy a 10. biztos nem lesz olyan nagy dolog, mint az első. de szerintem ezzel sincs semmi gond:) ha gyakran együtt vagytok, nem nagy izgalom lesz, hanem kedves szeretgetés és együttlét.. más a kettő,de nem rosszabb egyik a másiknál. Egy kapcsolatot nem tudsz örökké rózsaszín felhők közt tartani, vannak ennek fázisai. s szerintem ne told el nagyon. most szépen átfordulhat egy másik részbe, de ez nem veszteség:)

A borotválás meg teljesen mindegy szerintem egyelőre. Bár persze a borotvált ápoltabbnak hat. de az biztos, hogy nem fogja zavarni, hogy borotválod. az intim dolgokkal kapcsolatban viszont muszáj lesz beszélgetnetek idővel, ne told el és ne görcsölj rajta!!! a szerelmed, mindent megért:) ha nem beszélte ezekről később nagy gondok is lehetnek belőle. persze ráértek pár hónap múlva elkezdeni,de ne told magad előtt. nálunk ez úgy alakult ki, hogy utána először mindig csak áradoztunk hogy milyen jó volt. aztán, hogy mi volt benne a legjobb. aztán már jöhet a i volt jobb, mi rosszabb...

2009. jún. 15. 20:46
 22/26 A kérdező kommentje:
köszi a részletes választ:)
2009. jún. 15. 21:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A "Szigorú" vagyok. Ha hiszed, ha nem, én csak jót akarok Neked. Korai még a "konty" neked! Kicsit később! Nagy gondot veszel a nyakadba. Elhiszem, hogy szereted, ez természetes. De ne sürgesd a dolgokat! A szerelem nagyon szép hamvasan is, hidd el!!!
2009. jún. 15. 22:22
 24/26 A kérdező kommentje:
jólvan na... xd
2009. jún. 15. 22:25
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengeded leírom a saját tapasztalatom. Annak idején, amikor én épphogy betöltöttem a 16-ot megismerkedtem egy 19 éves pasival. Én 4 hónap után adtam oda neki magam. Mindennek már 6 és fél éve, azóta pedig a felesége is lettem és a kötelék azóta is erősödik köztünk nap, mint nap. Úgyhogy ha úgy érzed, eljött az idő, akkor hajrá. :) Ami a legfontosabb sztem, hogy türelmesnek kell lennetek, mert nem minden megy kapásból. A hosszú előjátékot és a védekezést! meg sztem már írta vki előttem. Rem. segítettem.
2009. jún. 16. 08:44
 26/26 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2009. jún. 16. 08:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!