Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha lefekszem vele, nem tűnik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem vele, nem tűnik el a "varázs", ami most még (lehet, hogy) azért van, mert nem volt meg minden?

Figyelt kérdés

L/16

16 vagyok,barátom 17. 10 hónapja vagyunk együtt. Eddig még csak a "száraz" pettingig jutottunk.

Nagyon szeretjük egymást,és ő tényleg nagyon rendes srác,és tiszteletben tartja,hogy még várni szeretnék a szexel.

Én elsősorban azért szeretnék várni,mert félek,hogy ha már "megkapott" akkor valami megváltozik,olyan értelemben,hogy már nem fog neki annyit jeneteni,hogy újra és újra szexelünk. Lehet,hogy ez marhaság? :) Mert ő egyáltalán nem olyan,aki csak ezért van velem, ez egészen biztos!

Miután lefeküdtünk még utána is maradhatok "kincs" a szemében? :) Erősíti a szex a kapcsolatot,hogyha két ember tényleg igazán szerelmes? :)

És mégegy: Vajon mire számít a barátom? Hogy borotválom magam "ott" vagy nem? Mit gondolhat? Erről még nem beszéltünk... Nem is feltétlenül szeretnék. Amúgy igen,borotválom... :)

Előre is köszi a válaszokat,és bocsi a túúúl hosszó sorokért:)

2009. jún. 15. 16:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem fog megunni. Ez tuti. Mi már 2 éve, hogy szexelünk a barátommal, és még mindig nagyon kívánjuk egymást, mert ez az a dolog az életben(a szex), amit nem lehet megunni! Pláne ha még szeretitek is egymást! A mi kapcsolatunkat abszolút erősítette, hiszen ez teljes odaadást kíván, rábízod valakire a tested, tehát megbízol benne(én legalábbis így érzem).
2009. jún. 15. 17:06
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

ha 10 honapja vagytok együtt akkor ezek után szerintem már inkább erősíteni fogja a kapcsolatotokat mint rontani :)

és nem hiszem, hogy utána nem kellenél neki mert ha várt 10 hónapot akkor tényleg jelentesz neki valamit :)

de ha engem kérdezel (ez csak egy tanács de te döntöd el, hogy megfogadod-e vagy sem) szerintem várjátok meg az egy éves fordulótokat és akkor lepd meg ezzel :)

az úgy elég romantikus lesz :)

de ne mond meg neki előre :DDD

a borotvált punci meg jó dolog biztosan tetszeni fog neki :)

na sok sikert nektek^^

17/L

2009. jún. 15. 17:06
 13/26 A kérdező kommentje:

ez segített,most már valamivel nyugisabb vagyok,köszi :)

írjatok még válaszokat légyszives! :)

2009. jún. 15. 17:07
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
17.06-os voltam, úgy az első részét az irományomnak az első együttlétre értettem, természetesen nem kell örökre úgy bánni majd veled mint egy porcelánbabával, de egy srácnak mindig vigyáznia kell a barátnőjére :) A védekezés pedig tényleg fontos, nem muszáj megbeszélned a barátoddal, hogy mikor szeretnéd odaadni magad neki, de akkor készülj te óvszerrel, nehogy emiatt maradjon el a dolog. :)
2009. jún. 15. 17:11
 15/26 A kérdező kommentje:

egy éves évforduló... tényleg! :)

köszíí

írjatok :)

2009. jún. 15. 17:11
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
egyébként és akkor mivan ha midnenki azt mondja meg fog unni? akkor nem is fekszel le vele soha ? nehogymár ezen múljon
2009. jún. 15. 18:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem mondja mindenki azt. eddig csak egy ember mondta... (látszik h elolvastad)...
2009. jún. 15. 18:27
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
17.02-es vagyok. Ismétlem: nagyon fiatal vagy egyrészt a gondolkodásod miatt is, másrészt pedig a szexhez is éretlen vagy. Jó, tedd meg, a tied, annak adod, akinek akarod!Egy dologgal viszont számolnod kell: elindulsz egy úton, ahol többé nem fogsz tudni megállani. És ez a nemi élet. Ki tudja, hányszor fogsz csalódni, hányszor vesznek komolyan, hányszor aláznak meg. És te újra és újra fogod kezdeni, illetve folytatni, mert rájöttél az ízére, mert mindig jobbat vársz majd. Félek, éppen eiatt fogod később megbánni.
2009. jún. 15. 19:41
 19/26 A kérdező kommentje:
de szeretem a barátomat.
2009. jún. 15. 19:58
 20/26 anonim ***** válasza:
68%

18:00 vok . Direkt ugy írtam h "mivan ha" elolvastam mindet , tudom nem midnenki mondta azt . ez feltételezés ..tudod ... mivan HA .

am sztem 16 évesen nem vagy fiatal a szexhez .

2009. jún. 15. 20:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!