Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszem vele, nem tűnik el a "varázs", ami most még (lehet, hogy) azért van, mert nem volt meg minden?
L/16
16 vagyok,barátom 17. 10 hónapja vagyunk együtt. Eddig még csak a "száraz" pettingig jutottunk.
Nagyon szeretjük egymást,és ő tényleg nagyon rendes srác,és tiszteletben tartja,hogy még várni szeretnék a szexel.
Én elsősorban azért szeretnék várni,mert félek,hogy ha már "megkapott" akkor valami megváltozik,olyan értelemben,hogy már nem fog neki annyit jeneteni,hogy újra és újra szexelünk. Lehet,hogy ez marhaság? :) Mert ő egyáltalán nem olyan,aki csak ezért van velem, ez egészen biztos!
Miután lefeküdtünk még utána is maradhatok "kincs" a szemében? :) Erősíti a szex a kapcsolatot,hogyha két ember tényleg igazán szerelmes? :)
És mégegy: Vajon mire számít a barátom? Hogy borotválom magam "ott" vagy nem? Mit gondolhat? Erről még nem beszéltünk... Nem is feltétlenül szeretnék. Amúgy igen,borotválom... :)
Előre is köszi a válaszokat,és bocsi a túúúl hosszó sorokért:)

ha 10 honapja vagytok együtt akkor ezek után szerintem már inkább erősíteni fogja a kapcsolatotokat mint rontani :)
és nem hiszem, hogy utána nem kellenél neki mert ha várt 10 hónapot akkor tényleg jelentesz neki valamit :)
de ha engem kérdezel (ez csak egy tanács de te döntöd el, hogy megfogadod-e vagy sem) szerintem várjátok meg az egy éves fordulótokat és akkor lepd meg ezzel :)
az úgy elég romantikus lesz :)
de ne mond meg neki előre :DDD
a borotvált punci meg jó dolog biztosan tetszeni fog neki :)
na sok sikert nektek^^
17/L
ez segített,most már valamivel nyugisabb vagyok,köszi :)
írjatok még válaszokat légyszives! :)

egy éves évforduló... tényleg! :)
köszíí
írjatok :)

18:00 vok . Direkt ugy írtam h "mivan ha" elolvastam mindet , tudom nem midnenki mondta azt . ez feltételezés ..tudod ... mivan HA .
am sztem 16 évesen nem vagy fiatal a szexhez .
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!