Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Völegényem van, de ö nem tudja hogy a nökhöz is vonzódom, van egy barátnöm akivel szoktunk szexelni, félek elöbb-utobb megtudja?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat meg a berátnömet is,mit tegyek?A múltkor márt majdnem lebuktunk.Szeritetek ,hogy visszonyulna hozzá?Esetleg a hármas szexbe bele menne?Nekem minden vágyam ez a két szerelmemmel együtt legyek egyszerre2009. jún. 15. 16:09
11/21 anonim 

válasza:

azért csak finoman, az oké hogy minden férfi álma, de ezt vehetjük megcsalásnak is... te ismered a vőlegényedet, neked kell eldönteni. Ha ő nemannyira venné jól akkor lehet h az egész kapcsolatotok rámegy. Ha meg nem, akkor kánaán:D
12/21 A kérdező kommentje:
KÖSZI A VÁLASZOKAT-MEGPROBÁLOM MEGMONDANI VALAHOGY NEKI.Nehéz lesz de valahogy elmondom neki.De csak nem fog neki rosszul esni remélem.-
2009. jún. 15. 16:24
13/21 anonim 

válasza:

Az egy dolog, hogy jó buli időnként hármasban kefélni, és ez a vőlegényednek is bejönne, de ha megtudná, hogy szerelemmel kötődsz a barátnődhöz (is) az már sztem annyira nem tetszeni neki... világéletedben vonzódtál a csajokhoz is, vagy ez csak most jött? ugyanis nem ártana eldönteni, hogy valójában kikhez is húzol.
14/21 A kérdező kommentje:
Hátha választanom kellene a vülenyégemet választanám,de a barátnöm nélkül sem tudnák lehet élni.Igen 17 éves korom ota érzem ,hogy vonzódom a nökhöz is.Amugy most24 éves vagyok.De akkor volt egy barátom aki megcsalt azt azóta vonzodom a nökhöz is,sokáig nem volt pasim utána.
2009. jún. 15. 16:33
15/21 anonim 

válasza:

biztos, hogy kiakadna a vőlegényed!!!!!!!!
16/21 anonim 

válasza:

Mondd meg neki, ne élj hazugságban! Nagyon kíváncsiak vagyunk, mit válaszol ;)
17/21 anonim 

válasza:

jaja, kíváncsiak vagyunk a vőlegényed reakciójára!
18/21 anonim 

válasza:

Én egyszer megkérdeztem a barátomat, mit szólna hozzá, ha 3as partyban nyomnánk, én meg a legjobb barátnőm meg ő. azt mondta, hogy a buli kedvéért benne lenne, meg szívesen elnézegetné, mit csinálunk egymással. de azt is hozzátette, hogyha a háta mögött csinálnánk sunyiban és érzelmi kötődés is lenne, hát legalább annyira ki lenne akadva, mintha pasival csalnám meg...
19/21 anonim 

válasza:

Én ugy adagolnám be az egészet! Beszélgetni hogy a lányokhozz vonzódsz meg stb. Utánna megkérdezni hogy mit szolna egy hármashozz? És a reakcióját meghallgatnád, és utánna elmondani. Nem szabad hazudni egy kapcsolatban sem.
20/21 anonim 

válasza:

Asszem ha a kedvesem ezt beadná hogy neki eza vágya hogy hármasban és nem zavarná, hogy a barátnőjével is vagyok a szeme előtt asszem benne lennék, sok pasi álmodik erről.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!