Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Völegényem van, de ö nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Völegényem van, de ö nem tudja hogy a nökhöz is vonzódom, van egy barátnöm akivel szoktunk szexelni, félek elöbb-utobb megtudja?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat meg a berátnömet is,mit tegyek?A múltkor márt majdnem lebuktunk.Szeritetek ,hogy visszonyulna hozzá?Esetleg a hármas szexbe bele menne?Nekem minden vágyam ez a két szerelmemmel együtt legyek egyszerre
2009. jún. 15. 16:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vőlegényed helyében ez maga lenne a menyország! :) F29
2009. jún. 15. 16:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha csak a barátnője lennél még izgisnek is tartaná meg belemenne, de így h a vőlegényed, feleségül akar venni, gyereket akar tőled és nem hiszem h egy anyáról elfogadná azt a képet h más nőkkel van.

mégis azt mondom h meg kell ezt vele beszélned, mert nem élheti melletted hazugságban az életét!

2009. jún. 15. 16:12
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Tudod mennyi férfi könyörög a barátnőjének/feleségének hogy próbálják ki hármasban.

Szerintem nincs az a férfi aki visszautasítaná:D

2009. jún. 15. 16:13
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsés vőlegény...
2009. jún. 15. 16:13
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
ja egyszer biztos mindenki kipróbálná... de őszintén, eddigi válaszolók, el tudnátok képzelni az életeteket úgy, h 2 gyerek, kutya, nagy ház, feleség akit imádtok meg a másik nő, aki olykor-olykor belibben az ágyba... előbb utóbb a gyerek is gyanút fog...
2009. jún. 15. 16:14
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

Hát csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Minden férfi álma ez szerintem és hogy még neked is ez legyen, hát egy nagy állat ha neki nem kell!

Amúgy tudod milyen nehéz egy ilyet összehozni " spontán"!

Jó sokat kell dolgozni rajta.

Ja és 37/L 1 gyerekkel és 13 éve házas!

2009. jún. 15. 16:17
 7/21 A kérdező kommentje:
AKKOR NYUGOTTAN MONDJAM MEG NEKI?
2009. jún. 15. 16:19
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd, mert előbb vagy utóbb, de minden kiderül. (Én volta az első is)
2009. jún. 15. 16:20
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
azaz voltam.
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

A barátaim 12 éve házasok van két kis gyerekük, náluk is az a szitu, hogy van egy barátnője a csajnak akivel néha hármasban csinálják.

Mielőtt még felháborodnátok, nem a gyerekek előtt, hanem amikor azok nagyiéknál vannak stb... Náluk ha jól tudom 6 vagy 7 éve megy ez így és működik. Sztem meg lehet oldani, akarás kérdése. Meg persze hogy hosszutávon a völegényíed n em e lesz féltékeny...

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!