Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Völegényem van, de ö nem tudja hogy a nökhöz is vonzódom, van egy barátnöm akivel szoktunk szexelni, félek elöbb-utobb megtudja?

szerintem ha csak a barátnője lennél még izgisnek is tartaná meg belemenne, de így h a vőlegényed, feleségül akar venni, gyereket akar tőled és nem hiszem h egy anyáról elfogadná azt a képet h más nőkkel van.
mégis azt mondom h meg kell ezt vele beszélned, mert nem élheti melletted hazugságban az életét!

Tudod mennyi férfi könyörög a barátnőjének/feleségének hogy próbálják ki hármasban.
Szerintem nincs az a férfi aki visszautasítaná:D

Hát csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Minden férfi álma ez szerintem és hogy még neked is ez legyen, hát egy nagy állat ha neki nem kell!
Amúgy tudod milyen nehéz egy ilyet összehozni " spontán"!
Jó sokat kell dolgozni rajta.
Ja és 37/L 1 gyerekkel és 13 éve házas!

A barátaim 12 éve házasok van két kis gyerekük, náluk is az a szitu, hogy van egy barátnője a csajnak akivel néha hármasban csinálják.
Mielőtt még felháborodnátok, nem a gyerekek előtt, hanem amikor azok nagyiéknál vannak stb... Náluk ha jól tudom 6 vagy 7 éve megy ez így és működik. Sztem meg lehet oldani, akarás kérdése. Meg persze hogy hosszutávon a völegényíed n em e lesz féltékeny...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!