Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy csak szánalomból nyalt ki engem, mit akart ezzel mondani?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy csak szánalomból nyalt ki meg csak azért, hogy én is kielégítsem őt...pedig már 9hónapja együtt vagyunk...:S
2009. jún. 15. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

csavartad volna le a f*szát... hogy lehet egy lánynak ilyet mondani?:S

hány évesek vagytok?

szerintem megérdemli simán hogy elhagyd, tuti találsz nála ezerszer jobbat is.. ne hagyd magad! vágj vissza! hangoztasd a "szánalmas" szót.. pl. mennyire szánalmas a teljesítménye stb :D

ne engedd hogy így bánjanak veled

2009. jún. 15. 15:31
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Azt akarta ezzel mondani, hogy egy utolsó rohadt g*ci
2009. jún. 15. 15:36
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy féreg! Alázni, alázni, alázni az ilyet!
2009. jún. 15. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Jó válaszok születtek, valaki "kedves" ember mégis lehúzta az összeset!

Hát, lehetőséget adok Én is neki! :)

Egyébként meg, dobd ki a francba, miután jól leoltottad mindenkinek! A bunkó, az is marad, kár az ilyennek barátnő... :S

Ezért meg a későbbiekben ne legyen rossz érzésed, erről nem Te tehetsz, ne is agyalj rajta! Az ilyen barmokat könnyű elfelejteni!

22/F

2009. jún. 15. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

Mekkora szardarab az az ember. Hogy mondhat ilyet egy csajnak. Tényleg szakíts vele minél hamarabb, aztán alázd le a g.cibe. Jól mondták keress egy olyan ismerőst aki nem csípi a pofáját, és neki mondj dolgokat a csávóról. Az tuti be fog jönni!;) Sok sikert a porba tipráshoz, és fel a fejjel, úgyis lesz majd normális fiúd!;) Őt meg ne sajnáld, nem érdemli meg!

Üdv. 20/F

2009. jún. 15. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

te holszedted össze ezt a farkat? ilyet énmég nemis hallottam, hogylehet vki ennyire barom?

ez egy nőt sem érdemel meg, játszadozzon csak el magával. azvaló neki.

2009. jún. 15. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem h lehet ezt szánalombol csinálni?!én például imádom ha szájal kényeztethetek egy lányt és jó neki!!ez nem tudja mi az a szex!!egy jo tanács hagyd ott ahogy van és hiába vagytok együt 9 honapja felejtsd el,nem érdemel meg!!!
2009. jún. 15. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
:O Ezt nem mondod komolyan??? Pff,hallod ne is gondolkodj a dolgon, hagyd ott a fenébe!!! Ez önzőség, egy szemét, undorító alak! Az ilyen azt érdemelné meg ha valaki jól megalázná és a sárba taposná a férfi büszkeségét!
2009. jún. 15. 19:25
 19/19 anonim válasza:
100%
Velem is már történt hasonló! a Csajszi ki volt bukva valami miatt és csak úgy megsajnáltam... de nem jártunk
2009. jún. 15. 20:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!