Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy csak szánalomból nyalt ki engem, mit akart ezzel mondani?

csavartad volna le a f*szát... hogy lehet egy lánynak ilyet mondani?:S
hány évesek vagytok?
szerintem megérdemli simán hogy elhagyd, tuti találsz nála ezerszer jobbat is.. ne hagyd magad! vágj vissza! hangoztasd a "szánalmas" szót.. pl. mennyire szánalmas a teljesítménye stb :D
ne engedd hogy így bánjanak veled

Jó válaszok születtek, valaki "kedves" ember mégis lehúzta az összeset!
Hát, lehetőséget adok Én is neki! :)
Egyébként meg, dobd ki a francba, miután jól leoltottad mindenkinek! A bunkó, az is marad, kár az ilyennek barátnő... :S
Ezért meg a későbbiekben ne legyen rossz érzésed, erről nem Te tehetsz, ne is agyalj rajta! Az ilyen barmokat könnyű elfelejteni!
22/F

Mekkora szardarab az az ember. Hogy mondhat ilyet egy csajnak. Tényleg szakíts vele minél hamarabb, aztán alázd le a g.cibe. Jól mondták keress egy olyan ismerőst aki nem csípi a pofáját, és neki mondj dolgokat a csávóról. Az tuti be fog jönni!;) Sok sikert a porba tipráshoz, és fel a fejjel, úgyis lesz majd normális fiúd!;) Őt meg ne sajnáld, nem érdemli meg!
Üdv. 20/F

te holszedted össze ezt a farkat? ilyet énmég nemis hallottam, hogylehet vki ennyire barom?
ez egy nőt sem érdemel meg, játszadozzon csak el magával. azvaló neki.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!