Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy csak szánalomból nyalt ki engem, mit akart ezzel mondani?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy csak szánalomból nyalt ki meg csak azért, hogy én is kielégítsem őt...pedig már 9hónapja együtt vagyunk...:S2009. jún. 15. 15:16
1/19 anonim 

válasza:

Egy szemét alak,én a helyedben jól pofán vágtam volna...
2/19 anonim 

válasza:

Akkora pofont neki, hogy a fal adja a másikat, aztán szóba se állj vele többet. Nem hiszem, hogy ezt érdemled.
3/19 anonim 

válasza:

nem érdemel meg téged.. tényleg pofont érdemelt volna.
4/19 anonim 

válasza:

Én meg eltörtem volna a f*rkát! Ekkora egy szemét alakot... Add ki az útját, ha van egy csöpp eszed!
5/19 anonim 

válasza:

Jól pofán kell vágni, aztán kivágni mint a taknyot.
7/19 anonim 

válasza:

én azt mondanám neki te vagya szánalmasd kedves ágyő csináld magadnak vagy keress egy másik balekot mert én nem leszek az neked. ő csak is azt akarja arra használ téged hogy kielégűljön. végül is ezt közölte is veled szánalmas vagy számára. hagyd ott minél gyorsabban .találsz te olyan fiút aki megbecsűl és nem szánalmas leszel neki hanem nagyon értékes és odadó .
8/19 anonim 

válasza:

mekkora egy szemét lád, én jól megszivatnám, vagy csak elterjesztenék rólla valami rosszat(kicsi a méret, nem állt fel, neki, rossz az ágyban, nem tud elmenni...stb)
HAGYD OTT, ÉS JÓL ALÁZD MEG, NEM ÉRDEMEL MÁT!!!:-)
9/19 anonim 

válasza:

Pont azért tud ilyet mondani neked, amiért megkérdezed, hogy mit akart ezzel mondani...
Férfi vagyok, ilyet max. egy k*rvának mondanék, de talán még neki se. Én a helyedben nem maradnék vele, hogy nem szeret az biztos. F28
10/19 anonim 

válasza:

Na jól megszivatni, ahogyan csak tudod aláz le őt! Főleg a férfiasságát és az ágyban nyújtott teljesítményét szapuld és jó ha az " ellenségénél" teszed mindezt, mert akkor még ő is besegít az alázásab! Utána oszt egy nagypofon, és ad ki az útját! Ne maradj egy ilyen szaralakkal!
37/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!