Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy túlzás lenne -e ha én kezdeményezném? (részletek vannak) L/16
Nyáron 1 hétre megyünk a Balatonra a barátommal. Ő 17 én 16. Még szüzek vagyunk,lassan 10 hónapja járunk.
Nem akarok túlságosan kezdeményező lenni,de néha olyan jó lenne... :) Eddig nagyjából mindent ő kezdeményezett. A legtöbb,ami eddig történt köztünk az az volt,hogy 1-2 óráig csókolótzunk az ágyamon,és simogattuk egymás hátát a póló alatt... Nagyon rendes srác,és vár rám. :)
Az a kérdésem,hogy szerintetek rosszul veszi ki magát,ha az egyik ilyen alkalommal pl. a Balatonnál (jah a szüleink jóban vannak,és ők is ott lesznek,de azért leszünk ketten is) ,amikor ketten leszünk leveszem a pólóját? Vagy inkább hagyjam,és várjam ki amíg majd ő? Lehet,hogy az úgy jobb lenne? Mert hát mégis csak ő a srác. Amúgy a szerelem meg van,és imádjuk egymást...
Mit gondoltok? :) Légyszi írjatok kort és nemet is... És tippeket,vagy amiket csak tudtok. Köszi:)
Cirip

sztem ha 10 honapja együtt vagytok és ugy érzitek jo lenne együtt, pettingeljetek elöször vagy többször. sztem nem fogja ugy érezni hogy oda ado d magad. simogad meg meg ilyesmi, venni fogja a lapot, nem kell mindjárt lefeküdni.
32/L
és 31 /F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!