Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy túlzás lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy túlzás lenne -e ha én kezdeményezném? (részletek vannak) L/16

Figyelt kérdés

Nyáron 1 hétre megyünk a Balatonra a barátommal. Ő 17 én 16. Még szüzek vagyunk,lassan 10 hónapja járunk.

Nem akarok túlságosan kezdeményező lenni,de néha olyan jó lenne... :) Eddig nagyjából mindent ő kezdeményezett. A legtöbb,ami eddig történt köztünk az az volt,hogy 1-2 óráig csókolótzunk az ágyamon,és simogattuk egymás hátát a póló alatt... Nagyon rendes srác,és vár rám. :)

Az a kérdésem,hogy szerintetek rosszul veszi ki magát,ha az egyik ilyen alkalommal pl. a Balatonnál (jah a szüleink jóban vannak,és ők is ott lesznek,de azért leszünk ketten is) ,amikor ketten leszünk leveszem a pólóját? Vagy inkább hagyjam,és várjam ki amíg majd ő? Lehet,hogy az úgy jobb lenne? Mert hát mégis csak ő a srác. Amúgy a szerelem meg van,és imádjuk egymást...

Mit gondoltok? :) Légyszi írjatok kort és nemet is... És tippeket,vagy amiket csak tudtok. Köszi:)

Cirip

2009. jún. 15. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz belőle baj véleményem szerint, de sexel mindenképp várjatok!

Ha még a pólótok sem került le, akkor azt még egy jó ideig hanyagolni kell, hogy le is feküdjetek! Mindent sorjában, szépen lassan...

Ismerjétek meg magatokat, majd utána egymást! Jó lesz az, nem muszáj elkapkodni.

2009. jún. 15. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Jah, előző voltam! :)

22/F

2009. jún. 15. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Mi első alkalommal egy hónapot se tudtunk várni... szal nem, egyáltalán nem túlzás.:D

18F

2009. jún. 15. 14:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Főleg arra gondolok,hogy nem baj-e ha a lány kezdi el a pólólevételt... Nem érzi úgy a fiú,hogy csak úgy odadobom magam? Meg ilyesmi... :)
2009. jún. 15. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
hát attól nem, az odadobás ott kezdődik, ha az első randin lefekszetek egymásssal, am elősször sokáig csak petting, és mikor mind a ketten akarjátok, akkor legyen meg az első alakalom(mindenféleképpen védekezzetek)
2009. jún. 15. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja úgy érezni!

Már 10 hónapja együtt vagytok, egy pólólevételből nem lesz ekkora gond! :) Nem kell ezen a dolgon ennyit stresszelni, hadd menjenek csak a dolgok maguktól tovább, de a sexel, mint mondtam, még várjatok, mert nem ismeritek egymást olyan téren...

22/F

2009. jún. 15. 14:49
 7/13 A kérdező kommentje:

szóval akkor az is lehet,hogy kifejezetten izgalmas lesz neki,ha ezt én kezdeményezem?

(ne nevessetek ki légyszi...:D köszi ) :)

2009. jún. 15. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megteheted!

De persze számíts arra is, hogy utána ő is szeretné levenni a te pólódat :-)

2009. jún. 15. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképpen izgalmas lesz számára!

Én is szeretem, ha egy lány tudja, hogy mit akar! Persze ez a dolog oda-vissza működjön!

Nem baj, ha kezdeményezel, így legalább tudni fogja, hogy kívánod őt valamilyen szinten, és hogy nem véletlen vagy vele! Az alsó azért maradjon fönn! :)

22/F

2009. jún. 15. 14:56
 10/13 A kérdező kommentje:
írjatok még légyszives! :)
2009. jún. 15. 15:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!