Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van bűntudatom maszti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bűntudatom maszti után? 17/L

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt tényleg felejtsd el hogy ciki!!!Még 20 évesen sem ciki!Jó én is 18 voltam majdnem amikor elvesztettem a szüzességem de a párom 22volt és én voltam neki az első!Hidd el minél később történik meg a dolog annál jobb!És amíg erre vársz,nyugodtan "játszadozz" magaddal!Ez nem bűn,sőt kötelező hogy megismerd a saját tested!!!Csak így tovább!Bűntudatod meg nem kell hogy legyen!Ez természetes dolog!Mindenki csinálja!Én is :-)
2009. jún. 15. 14:38
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek :D Amúgy nem a szüleim miatt, sőt ők inkább azt próbálták belémnevelni hogy a szex jó, és bármit elmondhatok nekik. de mégis bennem van valamiért..
2009. jún. 15. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
Szívesen segítenék, hogy ne egyedül élvezz. :)
2009. jún. 15. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is volt bűntudatom,de már elmúlt hála istennek:)Ne aggódj,neked is elfog majd!Azt meg verd ki a fejedből,hogy ciki szűznek lenni!Én büszke vagyok rád,hogy nem adod csak úgy magad!
2009. jún. 15. 15:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Majd, ha elveszíted a szüzességed, nem lesz. Egyébként meg egyáltalán nem ciki. Inkább azt jelöli, hogy nem vagyok egy ribanc. Én is 17 voltam, és exem is, amikor először lefeküdtünk

18F

2009. jún. 15. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
amit 14:30 írt az követendő. ő élvezi amit a párja nyújt, és pont azhiányzik neki, h utána ölelje még. hameg sokat csinálod magadnak, ez mind kifog veszni belőled, annyi lesz az egész h oké, megvolt, jóvolt, ennyivolt. mert simán megszokhatja magától, és előbbutóbb jobban fogja élvezni saját magának, mintha a párja csinálná. és ezt mindenki kerülje el, mert neméri meg az a pár perc jó saját magadnak, h aztán amit a párod tudna nyújtani az nemlenne elég. én nem ellene beszélek, csak azt h mértékkel. az önkielégítésre serkentést viszont elítélem. senki ne buzdítsa, hogy hajrá, csináljad. ahogy ő érzi, és ahogy jó neki. ha bűntudata van, inkább ne eröltesse rá senki, h deeee, az jó dolog, mert ezzel inkább neki árt.
2009. jún. 15. 18:09
 17/20 anonim válasza:
100%

Nekem is az van :S Sajnos... Én am katolikus vok de nemhiszem hogy lenne oan "törvény" hogy ne csináljam :D

14/F

2009. okt. 27. 18:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért van bűntudatod, mert azt gondolod hogy csúnya dolgot csináltál. Tehát vagy nagyon becsületes vagy, vagy pedig nem fejlödtél még ki teljesen, de ezt nagyon erösen kétlem, ha tényleg tizenhét vagy. Régen nekem is volt, de mióta kamaszodtam, azóta nincsen. 17/F
2010. aug. 10. 01:23
 19/20 A kérdező kommentje:
hát már 18 lettem a kérdés kiirása óta, de az érzés is elmúlt ;)
2010. aug. 10. 16:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért van bűntudatod, hasonlóan másokhoz, mert az embereknek van lelkük, és az ami a test számára jó, az nem feltétlenül jó a lelkednek. Rendben van, hogy jól esik az önkielégítés, de a lelkednek meg fáj, hogy távolabb kerültél Istentől. Sokan azt hirdetik csináld csak, ami jólesik, csak éppen nem számolnak azzal, hogy a test mulandó, de a lélek halhatatlan részünk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy most huu, de bűnös, mert senki sincs bűntelen, és mivel Isten szereti a bűnösöket, ezért nincs semmi olyan amit ne lehetne helyrehozni.
2011. máj. 6. 09:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!