Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van bűntudatom maszti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bűntudatom maszti után? 17/L

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 14:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbb embernek van, így nekem is, ez nem gond!!!

16/L

2009. jún. 15. 14:06
 2/20 A kérdező kommentje:
közben olyan jó de utána mintha gyilkoltam volna vagy nemtudom :S
2009. jún. 15. 14:07
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

régebben nekem is volt, de ez szerintem abból ered, hogy úgy gondolod, hogy "csúnya" dolgot csináltál, pedig nem, ez egy természeted dolog és minden ember csinálja, aki nem az hazudik vagy aszexuális.. felkel fedezned a tested :)

nincs ebben semmi rossz :)

csak így tovább :D

17/L

2009. jún. 15. 14:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem azért szokott a végén rossz érzésem lenni, mert ha a barátom csinálja, akkor sokkal jobb és utána át is ölel meg minden :) amikor meg sokáig nem látom és magamnak csinálom, teljesen érzelemmentes.
2009. jún. 15. 14:13
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Csináld férfival, ne magadnak, hátha segít! :)
2009. jún. 15. 14:27
 6/20 A kérdező kommentje:
hát most nincs kivel.. :D bár még szűz vagyok.. 17 évesen.. ciki :D
2009. jún. 15. 14:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki,hogy 17 evesen szuz vagy es 18 vagyok es meg mindig szuz es csak akkor fogom elvesziteni mikor a paromal ugy gondoljuk...:)
2009. jún. 15. 14:30
 8/20 anonim ***** válasza:
16%
Egyátalán nem ciki-szerintem! De ha csak ez a probléma, ezen tudok segíteni. :) F28
2009. jún. 15. 14:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki, hogy még szűz vagy! Ezt a hülyeséget verd ki a fejedből!

Az, meg hogy masztizol, csak segít abban, hogy megismerd saját magad, elérd az orgazmust, és a későbbiekben, a majdani partnereiddel felejthetetlen éjszakákat-nappalokat töltsetek el közösen!

2009. jún. 15. 14:31
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

azért van bűntudatod, mert a szüleid vagy más felnőtt valószínűleg valami bűnös dolognak állították be, a szexuális kultúrájuk nekik is valahol nulla körül mozoghat. Régen sajnos ilyen felfogás volt, képesek voltak megbotránkozni, ha egy 2 éves kislánynak meglátták a bugyiján a csipkét. Hallottam olyat, hogy a szülők azt mondták a kislánynak, hogy a puncija a "csúnyája" és a szerencsétlen lány még 25 évesen is ebben a tudatban élt, és nem mert fiúval járni, mert csúnya a puncija.....

Akkora ökörségeket tudnak egyesek belenevelni szegény gyerekbe, hogy félelmetes!

Egyáltalán nem bűn a masztizás, csináld nyugodtan és évezd!

2009. jún. 15. 14:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!