Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van bűntudatom maszti után? 17/L

a legtöbb embernek van, így nekem is, ez nem gond!!!
16/L

régebben nekem is volt, de ez szerintem abból ered, hogy úgy gondolod, hogy "csúnya" dolgot csináltál, pedig nem, ez egy természeted dolog és minden ember csinálja, aki nem az hazudik vagy aszexuális.. felkel fedezned a tested :)
nincs ebben semmi rossz :)
csak így tovább :D
17/L

Dehogy ciki, hogy még szűz vagy! Ezt a hülyeséget verd ki a fejedből!
Az, meg hogy masztizol, csak segít abban, hogy megismerd saját magad, elérd az orgazmust, és a későbbiekben, a majdani partnereiddel felejthetetlen éjszakákat-nappalokat töltsetek el közösen!

azért van bűntudatod, mert a szüleid vagy más felnőtt valószínűleg valami bűnös dolognak állították be, a szexuális kultúrájuk nekik is valahol nulla körül mozoghat. Régen sajnos ilyen felfogás volt, képesek voltak megbotránkozni, ha egy 2 éves kislánynak meglátták a bugyiján a csipkét. Hallottam olyat, hogy a szülők azt mondták a kislánynak, hogy a puncija a "csúnyája" és a szerencsétlen lány még 25 évesen is ebben a tudatban élt, és nem mert fiúval járni, mert csúnya a puncija.....
Akkora ökörségeket tudnak egyesek belenevelni szegény gyerekbe, hogy félelmetes!
Egyáltalán nem bűn a masztizás, csináld nyugodtan és évezd!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!