Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak oda ezért a pasik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak oda ezért a pasik?

Figyelt kérdés

Miért szeretik annyira a férfiak, hogy ha egy nő úgy elégíti ki őket orálisan, hogy előtte térdel?

Már volt néhány partnerem, velem egyidős, és idősebbek is, de ezért valahogy mindeni úgy odavan? Engem nem zavar, csak szeretném tudni, hogy miért?

2009. jún. 15. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok így elmenni. Szerintem, ha valami idegen csaj cumizna le egy buliban (példa) akkor sikerülne, de ha a barátnőm csinálja akkor csak felizgat vele, de elmenni nem tudok. Az csak akkor megy ha neki is jó közben.

Amúgy a dominancia miatt sztem.

2009. jún. 15. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
en sosem csinalom ugya paromnak,megmondtam neki pur si simplu hogy az megalazo.s ennyi
2009. jún. 15. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és jobban szeretem térdelve csinálni a barátomnak. Sokkal kényelmesebb, arról nem is beszélve, hogy onnan jobb nézni. :) 21/l
2009. jún. 15. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

aki ezt megalázónak tartja, az nem szereti a párját?! mi lenne az örömszerzés bármely formájában a megalázó?!?!

20/L

2009. jún. 15. 17:13
 15/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk szerintem ha van is bennük ezzel egy kis uralkodási vágy és stb, had élvezzék. Én élvezem, hogy neki ez öröm.

Amúgy köszi a válaszokat :)

2009. jún. 15. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy cumizok, hogy fekszik a pasi, mindig azt látom, hogy felemeli a fejét, hogy lássa is. Ez nem lehet túl kényelmes. De ha áll, akkor csak le kell néznie. Piszkosul be tudja gerjeszteni a pasikat, ha közben felnézel rájuk: na itt lép be a dominancia.
2009. jún. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!