Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak oda ezért a pasik?
Figyelt kérdés
Miért szeretik annyira a férfiak, hogy ha egy nő úgy elégíti ki őket orálisan, hogy előtte térdel?
Már volt néhány partnerem, velem egyidős, és idősebbek is, de ezért valahogy mindeni úgy odavan? Engem nem zavar, csak szeretném tudni, hogy miért?
2009. jún. 15. 11:43
1/16 anonim 

válasza:

Dominancia, uralkodás.... te vagy a 'behódolt' alsórendű szereplő amikor térdelve elégíted ki a párod.
Ráadásul a látványban is jobban tudnak gyönyörködni.
2/16 anonim 

válasza:

Fogalmam sincs... Pasi vagyok, de nekem mind1, h guggol, térdel vagy ágyban fekszünk. :)
4/16 anonim 

válasza:

Elismerem, lehet, hogy tudat alatt valami dominancia, ezt nem tudom. Szerintem nem, de lehet...
Azt viszont tudom, hogy én konkrétan azért szeretem ezt a legjobban, mert így sokkal jobb a rálátás mindenre, és nagyon izgató :):)
5/16 anonim 

válasza:

Az én párom sehogy sem szereti, sokszor nem is tud így elmenni, volt már hogy leállított közben.. Azt mondja, ez egyoldalú, és ő a kölcsönös örömszerzést szereti, nem is érti, miért vannak ezért annyira oda más férfiak.
6/16 anonim 

válasza:

Gyors, egyszerű, célszerű és látványos.
7/16 anonim 

válasza:

Lehet,hogy onzo vagyok meg minden de en akkor sem terdelnenk le kozben olyan megalazo lenne.Lehet lepontozni....
9/16 anonim 

válasza:

nem tudom, igaz csak egyetlen srácot elégítettem ki orálisan, a jelenlegi barátomat, de mi sosem csináltuk így és szerintem nem is fogjuk. ágyban szoktuk, kényelmesebb is ágyban heverészve mint állva, meg pláne térdelve. nekünk tökéletesen megfelel így amikor néha orális szex van, mert különben se szoktuk túl gyakran csinálni. egyikünk sincs oda érte olyan nagyon, csak néha a változatosság kedvéért jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!