Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a volt barátnőmmel, egy helyen jártunk suliba Mit tegyek?

szószerint ez van neki kiírva, hogy f@szhiánya van?!?! ::O csak gratulálni tudok neki
keress valami értelmesebb csajt, hidd el, elég sok szaladgál belőlük a világon, csak járj nyitott szemmel!
fel a fejjel
20/L

Mit értesz azalatt, hogy 'adja magát'?
Egyébként igazuk van az előttem válaszolóknak, keress egy normális csajt (ha nem is hipp- hopp, de hamarosan biztosan összeakadsz egyel), mert az, aki ilyesmit ír ki msn-re, sőt, még a szakításotok után is kavar veled...khm..nem éppen egy rendes lányra vall.
adja magát=dugható :D Amúgy nem azért h egózzak de egy csomó lánynak bejövök úgy csak az a baj h "kicsik"(ha értitek mire gondolok)Pedig nagyon is rendes lány volt :D
Áhh de tényleg olyan kilátástalan vagyok mostanság...Azért köszi mindenkinek,írhattok még :)

Az előző vagyok.
Jah..hát így minden érthető..ha az a fontos, hogy dugható legyen, ő pont megfelelő neked. Ne is keress más lányt!
Kezdd vele újra a kapcsolatot, főleg, ha ő is tudja, hogy elszúrta, és még 'szeret', akkor semmi akadálya!

van egy sanda gyanúm, hogy összekevered a testisége adta felemelő érzést a szerelemmel. viszont akkor megfelelő neked az a csaj, mert az agyi szintetek ezen a téren ezek szerint megegyezik (elsősorban nem sértésnek szánom ezt, de úgy veszem észre még nem vagy tisztában a dolgokkal, már ami a párkapcsolat felépítését illeti)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!