Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szakítottunk a volt barátnőmme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a volt barátnőmmel, egy helyen jártunk suliba Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hali!Az van hogy szakítottunk a barátnőmmel,egy suliba jártunk,3 hónapig voltunk együtt és 3-4 szer sexeltünk...És most is ki van neki írva MSN re h f@szhiánya van,de azért szakított mert nyáron nem tudnánk eleget találkozni:(Pedig én szeretném... :( Egyik este is megujjaztam és akkor meg tök normális volt pedig már nem voltunk együtt... :(Mit tegyek? 16/F
2009. jún. 15. 00:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

szószerint ez van neki kiírva, hogy f@szhiánya van?!?! ::O csak gratulálni tudok neki

keress valami értelmesebb csajt, hidd el, elég sok szaladgál belőlük a világon, csak járj nyitott szemmel!

fel a fejjel

20/L

2009. jún. 15. 00:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, és keress egy normálisabbat.
2009. jún. 15. 00:09
 3/12 A kérdező kommentje:
:) Köszi a választ először is,hát majdnem ez van szószerint kiírva neki...csak nem magyarul... :D De én annyira szeretem ezt a csajt és jelenleg kilátástalan hogy találok még egy ilyen lányt aki "adja" is magát :(
2009. jún. 15. 00:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Pedig tudom hogy szeretett,hiszen előre is terveztünk,sőt még most is szeret...és azt is tudja h ő b@szta el...nem tudom mi van de csak rá tudok gondolni :(
2009. jún. 15. 00:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Mit értesz azalatt, hogy 'adja magát'?

Egyébként igazuk van az előttem válaszolóknak, keress egy normális csajt (ha nem is hipp- hopp, de hamarosan biztosan összeakadsz egyel), mert az, aki ilyesmit ír ki msn-re, sőt, még a szakításotok után is kavar veled...khm..nem éppen egy rendes lányra vall.

2009. jún. 15. 00:13
 6/12 A kérdező kommentje:

adja magát=dugható :D Amúgy nem azért h egózzak de egy csomó lánynak bejövök úgy csak az a baj h "kicsik"(ha értitek mire gondolok)Pedig nagyon is rendes lány volt :D

Áhh de tényleg olyan kilátástalan vagyok mostanság...Azért köszi mindenkinek,írhattok még :)

2009. jún. 15. 00:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Jah..hát így minden érthető..ha az a fontos, hogy dugható legyen, ő pont megfelelő neked. Ne is keress más lányt!

Kezdd vele újra a kapcsolatot, főleg, ha ő is tudja, hogy elszúrta, és még 'szeret', akkor semmi akadálya!

2009. jún. 15. 00:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Én próbálom vele újrakezdeni,de valamiért ő ... áhh nem tudom mind1...de nem csak a szex miatt voltam vele,mert tényleg szép lány is volt jó teste is volt ágyban is jó volt (:DDD) és mellesleg nagyon szerettem :( sőt még most is...és ő is szeret szoval...soha sem fogom megérteni a nőket :)
2009. jún. 15. 00:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

van egy sanda gyanúm, hogy összekevered a testisége adta felemelő érzést a szerelemmel. viszont akkor megfelelő neked az a csaj, mert az agyi szintetek ezen a téren ezek szerint megegyezik (elsősorban nem sértésnek szánom ezt, de úgy veszem észre még nem vagy tisztában a dolgokkal, már ami a párkapcsolat felépítését illeti)

20/L

2009. jún. 15. 00:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Bocsi,de tisztában vagyok mindennel...És nem keverem össze mert a volt barátnőm a suli legjobb csaja volt(legtöbbek elmondása szerint) és mégsem szerettem igazán ezért lett vége 3 hét után...
2009. jún. 15. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!