Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne álmaid dugása? - főleg fiúk válaszát várom.
Ne személyt írj, hogy kivel szeretnéd, hanem hogy mit szeretnél benne és hogy hogyan. Direkt írtam dugást és nem szeretkezést!!
Olyasmit írjatok, amit szabadban is lehet kivielezni, ne ilyen gyertyás dolgokat. Én amúgy is utálom az ilyesmit.
Képzeld el hogy a barátnőd/más jó nő minden vágyadat teljesíti! Bármit! Hogy képzeled el? Mi az amit nagyon szeretnél és mi az amit semmiképp? Írhatsz fehérneműt is meg ilyesmit... Mi a legtiktosabb vágyad? Miről fantáziálsz?

Mostani barátnőmmel bárhol bármikor:D egyébként valahogy így néz ki:
beszélgetünk mondjuk nálunk... teljesen üres a lakás hirtelen annyit mond: Tengericsillag
azzal hátralök az ágyon én kiterülök(elég nagy ágyam van úgyhogy a magam 185 fölötti magasságommal is simán elférek:D) ő pedig bekapcsol valami lightos zenét ami egypár perc múlva tudom hogy bevadul... majd fölém térdel és elkezd vetkőztetni de mikor én kezdem el őt leveszi magáról a kezeim... mikor már csak egy boxerben vagyok tökéletesen látni hogy áll a zászló (tengericsillag szó kimondása óta:P) ekkor elkezdi levenni a saját ruháit először a felsőt majd szép lassan a szoknyát/nadrágot aztán lecsúsztatja az egyik melltartópántot majd a másikat és végül elővillantja azokat a gyönyörű bimbókat... ekkor a zene hirtelen bevadul ő elkezd vadul csókolni és én pedig elpattanok felülök megfogom a lányt ahogy van és megfordulunk hogy ő legyen alul és simogatás markolászás közben elkezdem csókolni az egész testét és folyamatosan haladok egyre lejjebb orra hegyét száját állát nyakát vállát mellkasát mellét hasát derekát majd végül egész a lágyékot majd egy lágy mozdulattal megbököm a punciját az orrom hegyével:P elkezdem csókolgatni majd gyengéden lehúzom róla a bugyit és ekkor meglátom a gyönyörű vaginát ami most csak az enyém direkt nekem van fenntartva... elkezdem körülötte simogatni csókolgatni míg a lány el nem kezd teljesen öntudatlanul vonaglani... ekkor felmászok hogy megcsókolhassam és közben magamra teszem a kezét hogy érezze ahogy lecsúszik rólam a boxer és kezébe vehesse a péniszem miután egy-kettőt húzott rajta lassan a puncijához igazítom és egész lassan bevezetem... najó tovább nem is írom mert mindjárt elsülök... főleg hogy ezt elképzeltem a barátnőmmel:D te jó ég milyen csodálatos lenne főleg vele...
17/F

Egy csendes tóparton szitáló esőben először csak forró csókolzás meg tapi majd lassan beindulva egy vad szeretkezés!:P áááh:D
én imádom az esőt!:D

Hát nekem nem éppen dugás lenne a vágyam...
Az én vágyam az hogy egy váratlan helyzetben (persze nem kompromittáló) markolja el a farkamat barátnőm és keményen sz.pjon le bő nyállal, majd "disznólkodja" magára a végterméket. (jusson mindenhova. szájba, arcra, mellre, ruhára, ... ne törődjön vele hogy hová spirccel.)
Szóval sz.pás közben vérbeli k.rva legyen.
Ugyebár az igazi nő nappal úri hölgy, este az ágyban pedig k.rva. :)

Huhhh, az eddigiek is jók. Az álmaim dugása kb iylen lenne:
egy fülledt szoba. Csak én és a barátnőm... Heves csókolózásba kezdünk, és közben megszabadítjuk egymást minden felesleges ruhadarabtól. Mejd rálök a franciaágyra, végigcsókolja a testem, miközben nekem már áll mint a cövek. Mire eljut a farkamig már úgy kívánom, hogy leírni nem lehet... Bekapja. Leszop, de nem enged elmenni, hogy még mindig kívánjam, és lassan felmászik a combomra. ÉGek a vágytól, hogy enyém legyen, de ekkor beköti a szemem és megint elkezd leszopni, de nem enged elmenni! Fel tudnék robbanni, de akkor... Igeeen! Rámül, és kezdi... Vonaglik rajtam és érzem rajta, hogy AKARJA a testem minden egyes porcikáját. Ekkor én letépem magamról a kendőt amivel bekötötte a szemem és megragadom a fenekét. Magyamhoz veszem az irányítást és kegyetlwnül megdugom. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááhhhhh iiiigggennnnn, ez csodálatos lenne...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!