Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne álmaid dugása? - főleg fiúk válaszát várom.
Ne személyt írj, hogy kivel szeretnéd, hanem hogy mit szeretnél benne és hogy hogyan. Direkt írtam dugást és nem szeretkezést!!
Olyasmit írjatok, amit szabadban is lehet kivielezni, ne ilyen gyertyás dolgokat. Én amúgy is utálom az ilyesmit.
Képzeld el hogy a barátnőd/más jó nő minden vágyadat teljesíti! Bármit! Hogy képzeled el? Mi az amit nagyon szeretnél és mi az amit semmiképp? Írhatsz fehérneműt is meg ilyesmit... Mi a legtiktosabb vágyad? Miről fantáziálsz?

köszi a választ, ez tetszik. Nagyon jól leírtad!!!
írjatok még!! :)

Huh :D Hát most szabadjára engedem a fantáziám... :P
Klassz hangulatvilágítás, zene, barátnőm kéjes táncot lejt csak nekem hiányos öltözetben, vonaglik előttem, majd fokozatosan megszabadul minden egyes ruhadarabjától, aztán franciabugyiban az ölembe ül, és picit izgat, gyengéden mozog rajtam, majd hirtelen mozdulattal leterít az ágyra de úgy, hogy még fel sem fogom mi történik, és máris azon kapom magam hogy vadul szop, de mindent beleadva, mélytorokkal, és látszik rajta, hogy igazán élvezi ahogy örömet szerezhet... aztán mikor kellően felizgatott, kényszerít rá, hogy nyaljam ki, 69es pózban, rám helyezi a punciját úgy hogy szinte levegőt alig kapjak, de közben folytassa a munkáját amit előbb elkezdett hasonló lendülettel (tudniillik amikor én is izgatom sosem tud annyira koncentrálni) :D Ezután lovaglópózban rám üljön, berakja magának amit be kell :D, majd erotikusan mozogjon rajtam, gyengéden, hogy érezzem még mindig nem kapok meg mindent, mert egyre több és több kell, még vadabbul akarom magamévá tenni... az egész pedig úgy teljesedne be, hogy a lovagoló pózból rámfeküdne, átkarolna, én pedig két kézzel fognám a popsiját és rásegítenék neki a fel-le mozgásban, őrült tempóban d*gva, miközben a száját perverz szavak hagynák el ;) a végén pedig készségesen a szájába kérné, minden egyes cseppjét lenyelve... nagyjából ennyi :)

váó a második válaszoló ha suliba járna (ki tudja) simán beadhatná magyar tanárnak fogalmazás gyanánt.
az én "tökéletes" dugásom kb. olyan lenne hogy abban a pillanatban az történjen amit szeretnék.
a csaj legyen jó vad harapdálja a szám szélét karmolja össze a felső testemet nézzen igen beindultan
kezdje az egészet egy lightos vetkőzéssel miközben táncol aztán egy kis cumizás aztán feljön a lábaim között hatalmas melleit a nyakamhoz nyomja közben ujjazom majd lovagló pózban beleül az ölembe ő irányítja a tempót aztán felállnánk majd hátulról tenném be neki aztán egy kis 69 (tudom nem higiénikus de álmaimban miért ne?) vissza lovagló pózba majd a végén kb.3 perc cumizás után elmennék és 10 perc múlva jönne a következő vad menet

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!