Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szex közben azt kéri, simogassam az ujjammal a végbélnyílását. Lehet, hogy biszexuális?

Amiatt semmiképp sem kell féljél hogy azért meleg mert szereti ha a végbélnyilását izgatják mert én is szeretem közbe teljesen hetero vok...
-az hogy naon nézi a fiukat és mutogatja neked az már kicsit aggaszto lehet de még az sem ok rá!!!!

Én sem kértem soha a páromat, egyszerűen utána nézett, de nagyon jó érzés volt, mikor csinálta
28f

dehogy biszex!
a férfiaknak a végbélnyílásukon belül van egy olyan pontja mint nekünk a G-pont. (biztos hallottál már a prosztatamasszázsról)
teljesen normális, de ha ódzkodsz ettől, akkor ne csináld meg.

Hát ettől még tuti nem meleg lásd a 2. és az előttem szóló válaszát. Teljesen egyetértek velük, az én pasim is szereti, főleg orálszex közben ha simogatom ott.
Ha a higiéniával minden ok, és gondolom igen, ha már szexelsz vele és együtt vagytok, akkor miért ne, de ha ettől viszolyogsz, akkor ne csináld, mert a szexben az a jó ha mindkét fél élvezi.
Szeretem, imádom és jó vele a szex, és persze a higiéniával is minden ok, de nekem ez visszataszító.
Képtelen vagyok ott simogatni, meg nyalogatni (tegnap már azt is kérte..) Az orális szex sem a kedvencem, de neki megteszem mert tudom, hogy ő imádja.

miért lenne biszexuális?
ojjé, a férfiaknak nem csak egyetlen egy erogén zónájuk van! :]
keresd meg a többit is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!