Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom szex közben azt kéri,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szex közben azt kéri, simogassam az ujjammal a végbélnyílását. Lehet, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
Egyszer azt is mondta, nyugodtan ujjazzam szexbe (én vagyok a lány...), erre én azt mondtam, hogy inkább kihagynám. Lehet, hogy volt már férfiakkal dolga? Ha ott simizem neki, hamarabb elélvez. 2 hónapja vagyunk együtt. Én 19, ő 26.
2009. jún. 14. 15:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Amiatt semmiképp sem kell féljél hogy azért meleg mert szereti ha a végbélnyilását izgatják mert én is szeretem közbe teljesen hetero vok...

-az hogy naon nézi a fiukat és mutogatja neked az már kicsit aggaszto lehet de még az sem ok rá!!!!

2009. jún. 14. 19:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Na jó! Most ledöbbentem! Ahogy olvastam ezt a kérdést,röhögve rákérdeztem a páromnál,hogy bébi te szeretnéd ha izgatnám szex közben a végbélnyilásod? Azt hittem majd ö is röhög,de nem! Azt mondta jó lenne! Hát...én egyet értek veled,nemhiszem hogy megteszem! =) Ja,és tutira nem meleg!
2009. jún. 14. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Én sem kértem soha a páromat, egyszerűen utána nézett, de nagyon jó érzés volt, mikor csinálta

28f

2009. jún. 14. 20:29
 14/20 anonim ***** válasza:

dehogy biszex!

a férfiaknak a végbélnyílásukon belül van egy olyan pontja mint nekünk a G-pont. (biztos hallottál már a prosztatamasszázsról)

teljesen normális, de ha ódzkodsz ettől, akkor ne csináld meg.

2009. jún. 14. 21:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát ettől még tuti nem meleg lásd a 2. és az előttem szóló válaszát. Teljesen egyetértek velük, az én pasim is szereti, főleg orálszex közben ha simogatom ott.

Ha a higiéniával minden ok, és gondolom igen, ha már szexelsz vele és együtt vagytok, akkor miért ne, de ha ettől viszolyogsz, akkor ne csináld, mert a szexben az a jó ha mindkét fél élvezi.

2009. jún. 14. 21:44
 16/20 A kérdező kommentje:

Szeretem, imádom és jó vele a szex, és persze a higiéniával is minden ok, de nekem ez visszataszító.

Képtelen vagyok ott simogatni, meg nyalogatni (tegnap már azt is kérte..) Az orális szex sem a kedvencem, de neki megteszem mert tudom, hogy ő imádja.

2009. jún. 15. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Tuti nem meleg! A férfiak akkörüli pontja sokkal érzékenyebb. Ha egy féfi egy nő végbélnyílását simogatja vagy éppen nyalja vagy.... tudjátok mi,akkor az szinte már megszokott mindenki számára. A férfiaknál nem túl elterjedt,vagyis nem megszokott,mint a másik esetben. De örömet okoz nekik. Ha erre vágyik viszont Te nem szeretnéd, javaslok még egy helyet,ami talán nem annyira vissza taszító számodra. A végbélnyílás és a here alatti kis rész is ugyan olyan érzékeny és imádják ha ott nyalogatod. Ez még nem is olyan undi. :)
2009. jún. 15. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:

miért lenne biszexuális?

ojjé, a férfiaknak nem csak egyetlen egy erogén zónájuk van! :]

keresd meg a többit is.

2009. jún. 15. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:
triszexuális b+
2009. nov. 29. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
simogasd majd azzal az ujjaddal fogod öreganyád simogatni amivel a szaros lukat b+
2009. nov. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!