Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom szex közben azt kéri,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szex közben azt kéri, simogassam az ujjammal a végbélnyílását. Lehet, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
Egyszer azt is mondta, nyugodtan ujjazzam szexbe (én vagyok a lány...), erre én azt mondtam, hogy inkább kihagynám. Lehet, hogy volt már férfiakkal dolga? Ha ott simizem neki, hamarabb elélvez. 2 hónapja vagyunk együtt. Én 19, ő 26.
2009. jún. 14. 15:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
miért nem kérdezed meg tőle?
2009. jún. 14. 15:40
 2/20 A kérdező kommentje:

kérdeztem, azt mondta hülye vagyok..ő a nőket szereti...

de amúgy nagyon jó vele a szex csak zavar ez a "kérése"

2009. jún. 14. 15:43
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, ettől még nem biszex. :D

A pasiknak sokkal érzékenyebb ez a terület, a prosztatáról már nem is beszélve ami ugye szintúgy arra található. Hatalmas élvezetet tud nekik nyujtani egy kis izgatás azon a részen. Nekem több pasim is volt már aki ezt szerette, és szerelmben amugyis mindent szabad ami mindkét félnek jó.

Természetesen ha te idegenkedsz tőle véletlenül se csináld neki, de én azon nem aggódnék hogy biszex lenne.

Egyszerűen csak nyilt veled és fel meri vállalni mi az mit szeretne.

2009. jún. 14. 15:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok.

Annyit még hozzátennék hogy huszonhat évesen már nem tapasztalatlan egy pasi, és pontosan udja mi okoz örömet neki.

De ne dilemmázz ettől még tényleg nem meleg. :)

2009. jún. 14. 15:45
 5/20 A kérdező kommentje:
engem inkább lelomboz ez a dolog, minthogy izgatna...:S
2009. jún. 14. 15:45
 6/20 A kérdező kommentje:

rendben, köszi :)

(amúgy van még 1-2 dolog ami miatt megfordult a fejemben hogy meleg...)

2009. jún. 14. 15:46
 7/20 anonim ***** válasza:
53%
Én nő vagyok, volt már elég pasim, de egyik se kért tőlem ilyesmit. De mondjuk ez nem feltétlenül jelenti azt amire gondolsz. Bár azt hiszem hiába kérdezed meg tőle, megmondani nem fogja. Esetleg barátai vagy ismerősei alapján tudhatsz meg többet. Bár ha van még pár gyanús dolog, akkor légy résen. Én bedobnám, hogy menjünk el egy HIV tesztre együtt. Vannak ingyenes helyek. Az a tuti.
2009. jún. 14. 16:18
 8/20 A kérdező kommentje:

csak olyanok, hogy van egy srác akivel gyakran összefutunk, és mindig mondja, hogy na milyen jó teste van a srácnak, meg biztosan azért bámulom (ha ő nem szól hogy ott jön, észre se veszem, ő bámulja folyamatosan)

eljár szolizni, mert ő tetszeni akar vkinek...

2009. jún. 14. 16:23
 9/20 anonim ***** válasza:

Az én pasim is szolis (gyuros) többet nézegeti magt a tükörben mint én, de csak mert egy hiú hólyag. :)

Ja és a második voltam.

Hidd el ezek még nem okok.

Vannak fius lányok és nőies fiúk anélkül hogy a az azonos nemhez vonzódnának.

Legalábbis nem feltétlenül jelent semmit.

2009. jún. 14. 17:00
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
hát én biztos gyanakodnék ha ijesmit kérne tölem...és megnézi a fiukat?uristen!az enyém is egoista,de azért ijeneket nem csinál!
2009. jún. 14. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!