Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátnőmnek, amikor lovagló pózba csináljuk nem jó fáj neki?!

A méhszájat túlságosan nyomja a farkad vége.
Ez a fájdalom elmúlik, ha az izgalmi fok megfelelően magas. Néha nekem is nyomja, ha túl hamar van a behatolás.

Nekünk akkor volt probléma amikor misszionáriusban a nyakamba tette a lábait akkor túl mélyre ment...
19cm...

Az utolsó mondatodra reagálnék először: bocsi, de látszik, hogy elég hiányos a tudásod a nő anatómiai felépítéséről. nem, nem nyomhatja a pasi farka ilyenkor a gyerek fejét, mert a méjszáj egy icipici, kb gombostűfejnyi keskeny rés, ami terhes nőknél csak az utolsó hónapokban nyílik meg kissé, de még akkor sem annyira, hogy benyomódjon a pasi farka...
egyébként azért fáj ez a póz a barátnődnek, mert valóban nyomod a méhszáját. ezért is jobb sokkal, ha egy pasinak inkább kisebb a farka, mint ha nagyobb. (nekem is sokszor fájt már ez a póz nagyobb farkú pasival)

A nő hüvelye 9-13 centi hosszú. ha a te farkad 19 centi, akkor értelemszerűen te vagy a hosszabb, és simán elérsz a hüvelye végéig, ahol ott van a méhszáj, ami szoros, és még egy nyákdugó is van benne, hogy jobban zárjon. Még az orvos is csak akkor tud átjutni rajta, ha műszerekkel és gyógyszerekkel (fájdalmasan) kitágítja.
Nekem is kellemetlen és kicsit fáj, amikor mély behatolásnál a párom erőteljeen döfködi a méhszájamat, az ilyen pozíciókat vagy nagyon nagy óvatossággal szoktuk használni, vagy sehogy.
De van még egy csomó pozíció, csak a fantáziátok szabhat határt annak, hogy mit csináltok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!