Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Na most akkor. Hogy is van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor. Hogy is van ez? Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy párkapcsolatok és a szexualitás terén is úgy mond van egy elképzelése az embernek, hogy hogy lenne helyes.

Figyelt kérdés
De rá jöttem, hogy a kapcsolatokban ez nem így működik és úgy mond felrúgjuk "szabályainkat"(saját v. társadalmi megítélést elítélés nélkül) mondjuk egy jól sikerült randi alkalmával. Ha már nem is vagyunk szüzek, érdemes ezt az időt kivárni v. csak az a lényeg h ott és akkor mi mit akarunk?
2009. jún. 14. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Sztem abból semmi baj nem lehet, ha már megtennénk valamit de még várunk. A várakozás olyan izgalmas tud lenni, megvan annak is a varázsa.

Abból inkább lehet baj, ha megteszünk valamit, ami után esetleg zavarban érezzük magunkat.

Ha ismerem a párom vallott elveit, és nem aszerint cselekszik, kérdőjelek kezdenek villogni az agyam körül. Ellenben ha azokhoz tartja magát, pedig ott és akkor mást tenne legszívesebben, biztonságban érzem magam és tisztelem.

2009. jún. 14. 00:52
 2/4 anonim válasza:
Hogy mi lenne a helyes azt neked kell tudnod , de egy jól sikerült randi még nem egyenlő azzal hogy le kell feküdnöd valakivel ! A szavaidból azt veszem ki hogy még friss kapcsolatról van szó , ebben még nem a szex a legfontosabb , hanem hogy megismerd a másikat ! A várakozásba még senki nem halt bele ! Ettől függetlenül mindenkinek van elképzelése , de én azt tanácsolom hogy ne siesd el a dolgot !
2009. jún. 15. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
érdekes, én is felrúgtam a saját elveimet anno. 2 hónapja beszélgettem msnen a párommal, majd találkoztunk, és a második randin egymásnak estünk...én azt modnom, h ember függő. nekem egy nagyon sz.ar ex-kapcsolatom volt, utána jött ő, és nála megtaláltam mindent ami nekem kell...féltem h ne csak trófeának kelljek, vagy ne tartson riherongynak, vagy ne legyen kevesebb a tisztelet tőle irántam, vagy h ne lőjem le az összes izgalmas dolgot előre, de nem bírtuk, és csodálatos volt, és érzelmes, és gyengéd. azóta is együtt vagyunk, immár felnőttebben, 3 éve:)
2010. nov. 21. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez mindenki maga dönti el. Én elsönap ágyba bujtam egy csajal ö is akarta 2 év lett belöle. a másikkal csak pár honap mulva abbol meg 4.
2010. nov. 22. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!