Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom eleget szexelni velem?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,nagyon szeretem a szexet naponta többször is szívesen szeretkezek(nék).De sajnos a barátomat(21),alig tudom rávenni a heti többszöri szexre.Nem panaszkodik fáradságra,meg ilyenek,hanem csak annyit mond,hogy neki nincs rá igénye olyan sokszor.Próbálkoztam szexi fehérneművel,közös felnőtt film nézéssel,de leragadtunk a heti kétszeri szexnél.Én ennél többre vágyom.Kidobni meg nem akarom,mert nagyon szeretem.Mit tegyek?Milyen női praktikát vessek be?2009. jún. 13. 19:07
11/12 anonim válasza:
Sajnállak ezért, nagyon nehéz lehet, és nem tudok biztatót mondani!!!! Neki nem lesz több az igénye, neked meg nem lesz kevesebb. Elhiszem, hogy most még nem tudod elhagyni,de egy idő után muszáj lesz. el fogtok hidegülni és nem emiatt, hanem lelki okok miatt szétmentek. aminek persze ez a forrása. ne ess kétségbe, bizony ez a kapcsolatok egy lehetséges buktatója. Úgy látom, mindent megpróbáltál. próbálkozz még, de számolj azzal hogy nem ő lesz az igazi. egész életedben nem sóvároghatsz.
12/12 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy milyen régóta vagytok együtt a pároddal, de először én is többet akartam szexelni, mint a barátom, mert nekem ő okozta az első szexuális élményt, ő pedig már tapasztalt volt. Végül is azon kaptam magam kb. fél év után, hogy egyformán kívánjuk a szexet. Később jöttem csak rá, hogy azért volt ez így, mert új dolog volt, és ha kaptál egy új játékot, először azzal is többet játszottál nem? Most már semmi baj nincs, és nagyon remélem, hogy ti is megoldjátok, vagy már megoldottátok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!