Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a barátom eleget szexelni velem?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,nagyon szeretem a szexet naponta többször is szívesen szeretkezek(nék).De sajnos a barátomat(21),alig tudom rávenni a heti többszöri szexre.Nem panaszkodik fáradságra,meg ilyenek,hanem csak annyit mond,hogy neki nincs rá igénye olyan sokszor.Próbálkoztam szexi fehérneművel,közös felnőtt film nézéssel,de leragadtunk a heti kétszeri szexnél.Én ennél többre vágyom.Kidobni meg nem akarom,mert nagyon szeretem.Mit tegyek?Milyen női praktikát vessek be?
2009. jún. 13. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen beállítottságú akkor semmit. Ahhoz az ő vérének is forrnia kéne.Ez nem azt jelenti hogy nem vagy jó csaj vagy rosszul csinálsz valamit,vannak ilyen pasik.
2009. jún. 13. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

próbálj vele beszélni higy mivel tudnád öt is felprörgetni...h mire vágyik ahoz h többször jöjjön össze a szex...ha meg egyszerüen ilyen ..akkor valószinüleg bele kell törödnöd:S

drukkolok!

2009. jún. 13. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen, nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni vele... sajnos.

Én is eléggé nagyétvágyú vagyok, de fogtam már ki olyan pasit akinek nem ilyen heves a vérmérséklete. Azokkal sajnos vagy beállsz a heti 2-3 alkalomra vagy szeláví.

Egyes esetekben bejöhet az (nem mindig használ), ha egy kis orális-szexel felhúzod.. hidd el hogy neki is megjön az étvágya. :) És azt azért kevés fiu utasítja vissza! :D

2009. jún. 13. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen pasik, ezt el kell fogadnod. Nálunk a napi 2 a normális, de ez már a többségnél extrém soknak számít. 1 probléma van, ha te leadsz az igényeidből ő meg felviszi a szükséges mennyiséget többre neked akkor is kevés lesz, neki meg sok.

Amíg szeretitek egymást addig ezek az áldozatok nem teljesíthetetlenek de ha halványul a szerelem bizony gondot fog jelenteni. 28/F

2009. jún. 13. 19:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.

Nagyon el vagyok keseredve,hogy ilyen.Többször átbeszéltük ezt a témát vele,akkor mindig próbálja a vágyaimat teljesíteni,de mindig visszatérünk a heti kettő alkalomhoz :(

Az orális szex,valóban felizgatja de én azzal sajnos nem vagyok kisegítve.Szakítani nem akarok vele,mert nagyon rendes.

2009. jún. 13. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én javasoltam feljebb az orális szexet. :)

Nálunk az volt a módi, hogy az orális szexet inkább játékosan műveltem, nem kielégítési célzattal, így felhúzva ő is jobban kívánt ezngem, szóval simán belement hogy együtt fejezzük be. :) Sőt, többniyre ő kérte hogy had tegye be csak egy kicsit. :))

Szóval én a helyedben próbálkoznék. ;) Ne add fel!

2009. jún. 13. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy igen kellemetlen helyzet. Mert lehet, hogy akinek hasonlóak a sexuális igényei, nem biztos hogy kedves pasi. Nekem szerencsém van mert a párom is szereti a sexet, meg én is. De nem is értem, hogy e srác, hogy nem szereti a sexet, illetve nincs igénye rá... én tutit nem tudnék ellenállni a kedvesemnek, ha sexi fehérneműben próbálna elcsábitani, mondjuk nekem nincs is szükség rá. Kitartás hátha megváltozik.
2009. jún. 13. 20:21
 8/12 anonim válasza:
73%
De ha 1ik sem jön össze én titokban szivesen bevállallak
2009. jún. 13. 22:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyenlőre kitartok és megpróbálok minden tőlem telhetőt.
2009. jún. 13. 22:37
 10/12 Xaba89 ***** válasza:
Nekem meg forditott a problemam:P a baratnom nem akarja csak hetente egyszer pedig en benne lennek tobbszor is:D sot amikor stoppon van akor meg ki is marad mert szerinte gusztustalan ugy a szex:P xal kitartas:) en se adom fel es ha szereted ako megerted;)
2009. jún. 13. 23:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!