Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom eleget szexelni velem?
próbálj vele beszélni higy mivel tudnád öt is felprörgetni...h mire vágyik ahoz h többször jöjjön össze a szex...ha meg egyszerüen ilyen ..akkor valószinüleg bele kell törödnöd:S
drukkolok!
Ha ilyen, nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni vele... sajnos.
Én is eléggé nagyétvágyú vagyok, de fogtam már ki olyan pasit akinek nem ilyen heves a vérmérséklete. Azokkal sajnos vagy beállsz a heti 2-3 alkalomra vagy szeláví.
Egyes esetekben bejöhet az (nem mindig használ), ha egy kis orális-szexel felhúzod.. hidd el hogy neki is megjön az étvágya. :) És azt azért kevés fiu utasítja vissza! :D
Vannak ilyen pasik, ezt el kell fogadnod. Nálunk a napi 2 a normális, de ez már a többségnél extrém soknak számít. 1 probléma van, ha te leadsz az igényeidből ő meg felviszi a szükséges mennyiséget többre neked akkor is kevés lesz, neki meg sok.
Amíg szeretitek egymást addig ezek az áldozatok nem teljesíthetetlenek de ha halványul a szerelem bizony gondot fog jelenteni. 28/F
Nagyon köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.
Nagyon el vagyok keseredve,hogy ilyen.Többször átbeszéltük ezt a témát vele,akkor mindig próbálja a vágyaimat teljesíteni,de mindig visszatérünk a heti kettő alkalomhoz :(
Az orális szex,valóban felizgatja de én azzal sajnos nem vagyok kisegítve.Szakítani nem akarok vele,mert nagyon rendes.
Én javasoltam feljebb az orális szexet. :)
Nálunk az volt a módi, hogy az orális szexet inkább játékosan műveltem, nem kielégítési célzattal, így felhúzva ő is jobban kívánt ezngem, szóval simán belement hogy együtt fejezzük be. :) Sőt, többniyre ő kérte hogy had tegye be csak egy kicsit. :))
Szóval én a helyedben próbálkoznék. ;) Ne add fel!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!