Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyobb jobb?
hát ne is tudom nekem volt 2 pasim akinek in 14 körül lehetett,hát nem volt vmi jó,még a jó közelében sem voltam.a mostani páromnak 18cm és huhhh vele 1szerre 3szor is jó :)meg persze esztétikumra ki nem csodálna megy 20centis méteres vérerest.izgató a látványa de a túlnagy sztem sem mindenkinek jó.persze valakinek csak az. ez egyénenként változó.nekem mondom 14 már kicsi pedig nem vagyok egy tág.hüvelytornázom is.
22l
Utolsó:hát azért ez nem egészen igaz, csak mi nők nem merjük megmondani, ha kicsinek találjuk, mert aztán utána meg már fel sem áll, aztán cseszhetjük :D
De egy átlagos, normális teljesen elég. De azért a 12-13 cm kicsi. Szerintem. És azok szerint a lányok szerint akikkel beszéltem erről.
lehet h a méret nem számít de én nem feküdnék le kisfaszú sráccal. ez a véleményem
Leina 15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!