Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért álmodozom néha arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodozom néha arról, hogy a barátom "megerőszakoljon"?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve élünk nemi életet a barátommal, én voltam neki az első:) nagyon szeretjük egymást és semmi gond nincs a szexuális életünkkel. Mikor szexre kerül a sor, mindig csak akkor csináljuk, ha én is akarom (márpedig szinte mindig akarom:P) szóval ha mégis azt mondanám, hogy most inkább ne csináljuk, akkor a barátom megértené. De mégis... néha arra vágyom, hogy hagyjuk el ezeket a "finomkodásokat", udvariasságot, és arról fantáziálok, hogy a barátom minden szó nélkül a számba nyomja a péniszét, vagy megragadjon és előjáték nélkül behatoljon... szerintem borzalmas dolog, ha valakit megerőszakolnak, furcsa módon mégis erről fantáziálok.. persze nem vad idegennel... mással is előfordult ez? Szerintetek mit szólna a barátom, ha elmondanám neki?
2009. jún. 12. 16:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy játszatok rendőröset, te vagy a rendőr, ő pedig a bűnöző, aztán a bűnöző elkapja a rendőrnő grabancát, és jól meg ...:) Na jó csak hülyéskedek, bár ez is alternatíva a sok közül. Szerintem csak valami változatosságot, és kalandot keresel, ahogyan írták már előttem is. Szerintem egyáltalán nincs ebben semmi rossz. Sőt szerintem én örülnék is neki, ha a barátnőm ilyennel állna elő, mert ez nekem is tetszene;) Szóval szerintem beszélj vele erről, vezesd rá, és lehet, hogy magától beindul;) Sok sikert!
2009. jún. 12. 17:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is fantáziálok ilyenről. Persze szintúgy mint te, hogy szigorúan csak a barátom erőszakoljon meg. :) És tisztában vagyok azzal, hogy ez nem olyan, mint a valódi erőszak, de szexuális játéknak jó.
2009. jún. 12. 18:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is egy csomószor azt szeretném, h a párom "megerőszakoljon". Mondtam is már neki, aztán már el is kapott párszor :) és nagyon jó volt :) meg ő amúgy is azt mondja, h elég vadul szoktuk csinálni, úgyhogy beleillett a képbe :) meg van olyan póz, ami direkt úgy jó, hogyha lefog közben, és már az is olyan "megerőszakolós" érzés egy picit...

szóval ha elmondod a barátodnak, hogy az lehet, h jó érzés lenne, majd elgondolkodik rajta, és megjön a kedve ;)

2009. jún. 12. 18:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan megkérheted, hogy kötözzön ki. Ha a lábad is kiköti, azt úgy is lehet, hogy ne tudd összecsukni - az már elég közel áll az erőszakhoz, mert így nem tudod megakadályozni, hogy behatoljon.

Ha ennél is komolyabban gondoltad (hogy le is rohanjon) - olyankor meg szoktak egyezni egy szóban, amit ha kimondasz, akkor ő mindenképpen leáll - ha pedig nem, akkor kedve szerint tehet bármit.

2009. jún. 12. 19:48
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Üdv a klubban :P

A szitu nálunk is ugyanaz, de félek felvetni nála, nehogy túl perverznek gondoljon, vagy valami :D

De minden vágyam egy ilyen.. a kikötözősdit tudom ajánlani én is, mert az kísértetiesen hasonlít rá, és nagyon jó tud lenni :P

2009. jún. 12. 23:11
 16/22 anonim ***** válasza:
16%
Mert egy perverz dög vagy!
2009. okt. 7. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 7. 13:47
 18/22 A kérdező kommentje:
18:55 van benne vmi:D
2010. ápr. 14. 22:09
 19/22 A kérdező kommentje:
13:47 a videó nem létezik
2010. ápr. 14. 22:10
 20/22 anonim válasza:
74%

dehogy nem :D

am a videóban ez a válasz : MERT EGY PERVERZ DÖG VAGY xD

http://www.youtube.com/watch?v=PJASSy3EdG4

2010. ápr. 18. 01:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!