Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért álmodozom néha arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodozom néha arról, hogy a barátom "megerőszakoljon"?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve élünk nemi életet a barátommal, én voltam neki az első:) nagyon szeretjük egymást és semmi gond nincs a szexuális életünkkel. Mikor szexre kerül a sor, mindig csak akkor csináljuk, ha én is akarom (márpedig szinte mindig akarom:P) szóval ha mégis azt mondanám, hogy most inkább ne csináljuk, akkor a barátom megértené. De mégis... néha arra vágyom, hogy hagyjuk el ezeket a "finomkodásokat", udvariasságot, és arról fantáziálok, hogy a barátom minden szó nélkül a számba nyomja a péniszét, vagy megragadjon és előjáték nélkül behatoljon... szerintem borzalmas dolog, ha valakit megerőszakolnak, furcsa módon mégis erről fantáziálok.. persze nem vad idegennel... mással is előfordult ez? Szerintetek mit szólna a barátom, ha elmondanám neki?
2009. jún. 12. 16:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolatban valóban rohadtul izgató tud lenni, de lehet már élőbe nem lenne olyan jó. Ha csak úgy berakná és nem lennél nedves akkor meg lehet fájna és el is szállna varázs, de álmodozni jó róla:)
2009. jún. 12. 16:23
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
szerintem szimplán kalandra vágysz...
2009. jún. 12. 16:24
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem amiket leírtál abszolut nem emgerőszakolás. a megerőszakolás az, hogyha úgy csinálná hogy te nem akarod, és kényszerít rá hogy mégis csináld. Amikről te fantáziálsz ott te éppen hogy akarod.
2009. jún. 12. 16:26
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Változatosságra és izgalmakra vágysz. Itt az "erőszaknak" a lényege a tehetetlenség és kiszolgáltatottság, még ha a barátod irányába is, és ez szexuálisan igen izgató tud lenni. Olyan, mint a kikötözés, vagy a különféle alá/fölérendelt szerepjátékok. Szóval nem aggódj emiatt, ez nem egy furcsa, vagy szokatlan dolog, nyugodtan mond el a barátodnak.

31/F

2009. jún. 12. 16:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, de lehet, hogy neked ez a "perverziód", ami nem is olyan vészes, mással is előfordul, és sok lány fantáziál ilyenről...
2009. jún. 12. 16:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Helló, hát játsszatok kötözőset. Az mindkettőtök beleegyezésével megy, de totál kiszolgáltatott lehetsz, és mégis biztonságban. Sok sikert, és ne felejts el beszámolni :)
2009. jún. 12. 16:29
 7/22 A kérdező kommentje:
mondjuk ez igaz... de azért meg kell jegyeznem, hogy én bármikor kapható vagyok a szexre:$:D abban igaza volt az egyik kedves válaszadónak, hogy "kalandra vágyom"... talán nálam a kaland az megegyezik egy kis vadsággal:P mivel a barátom természetéből adódóan egy visszafogott, nyugodt ember, ezért rá ez nem jellemző:)
2009. jún. 12. 16:31
 8/22 A kérdező kommentje:

közben látom érkezett több válasz:)

ez a kikötözős nagyon jó ötlet:$:D na ezt biztos ki fogjuk próbálni:P

köszönöm az összes választ:) ígérem majd beszámolok róla;):D

2009. jún. 12. 16:34
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez két különböző dolog, nem kell összekeverni. Amúgy sokan álmodoznak ilyenről, amiről Te. Természetes, nem probléma.

A valóságos a szexuális erőszakban az elszenvedő kiszolgáltatott, megalázott és ha fizikálisan a teste élvezi is, lelkileg akkor is összetöri, hogy olyat tettek a testével, a legintimebb részeivel, amibe Ő nem egyezett bele. És ezt súlyosbítja az érzés, hogy bármikor megtörténhet újra. Tehát a hangsúly az erőszakon és nem a szexen.

A szexuális fantáziában ez teljesen más, mert magunk képzeljük el, így eleve beleegyezésünket adjuk, csak egy érzést keresünk, amit szeretnénk átélni. Te is arra vágysz, hogy a párod tegye ezt Veled, nem valami idegen. Tehát a hangsúly a szexen, csak utána az erőszakon.

Így a két dolog teljesen más. Az előbbiről nem hiszem, hogy szívesen fantáziálnál. (Hogy tényleg értsd: Vadidegen, ellenszenves, büdös, koszos, tetves embert képzelj el, aki egy kést nyom a nyakadhoz, már vérzel is, Ő kiröhög, megaláz és mellesleg "arra" használja a testedet, mint egy tárgyat. Ugye, hogy mennyire más ez, mint amiről Te álmodozol???)

2009. jún. 12. 16:34
 10/22 A kérdező kommentje:

a 16:34-es válaszolónak valóban igaza van...

de írtam is, hogy szó sincs arról, hogy az utcán egy vadidegen erőszakoljon meg... én kizárólag a barátomtól tűrnék el ilyet:$:) de a barátom soha nem tenne olyat, amivel nekem árthat, ezért neki gondolom eszébe se jutott, hogy megerőszakoljon... mondjuk nincs is rá szüksége, mert mikor igényét érzi a szexre, akkor csak szólnia kell, elővesszük a gumit és már kezdhetjük is:D

2009. jún. 12. 16:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!