Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki úgy veszítette el a szüzességét, hogy nem volt szerelmes a párjába, vagy akivel elveszítette? Nem bánta meg ettől függetlenül?

18 és nő...én azzal szartam el az egész (majdnem egész életemet) hogy jól berugtam és...(sztem nem kell részletezni)
1000x megbántam h miért voltam ekkora ökör...

Helló, volt egy osztálytársnőm, aki egy fiúba volt szerelmes, de a srác annyira egy otromba bunkó volt, hogy majdnem megerőszakolta. A csaj egy ideig nálunk lakott, akkor történt a dolog. Sírva jött haza, elég durván nézett ki (ruhái megtépve) és elmesélte, hogy megpróbált beleülni, de annyira stresszes volt meg minden hogy a fiú nem jutott be, aztán a beindult a srác és olyan durván bánt vele, hogy megijedt, összekapta magát és elfutott...
Annyira nagy haverok nem voltunk a csajjal, de poénból benyögtem, hogy szelídebben is el tudja veszíteni a szüzességét, ha akarja... Se köpni se nyelni nem tudtam, amikor azt mondta, hogy akkor most, azonnal :) És megtörtént. Sokáig jóban voltunk, aztán elköltözött az országból, néha ír. Szerintem nem bánta meg :)
35, ffi

Én nem voltam szerelmes, kb 2 hete ismertem a srácot mikor megtörtént. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje "beavatottnak" lennem :) Nem is hitte rólam hogy szűz vagyok, teljesen meglepődött. Tetszett a pasi, de nem voltam szerelmes egyáltalán. Aztán kiderült, hogy elég nagy bunkó a gyerek. valamin berágott és azt vágta a fejemhez, hogy nem vagyok nőies. Hát én meg azt mondtam, hogy ő meg neveletlen :) erre megsértődött. Úgyhogy kb 1 hónapos kapcsolat volt össze-vissza. Azóta se hallottam róla. Nem bántam meg. Akkor 20 éves voltam. Most 30 vagyok.
Akkor úgy éreztem, hogy nem akarnék beleszeretni valakibe, és szerencsétlenkedni, mert cikinek éreztem volna. De aztán rájöttem, hogy nyugodtan lehet szerencsétlenkedni, a pasik szívesen tanítanak :) Sőt, még élvezik is, ha valamit még nem próbáltam, és ők mutathatják meg :)
30/N

én nem szerettem a srácot söt nem is voltam részeg.egy baráti beszélgetésnek indult a dolog,csak nekem nem esett le h miért is akart "beszélgetni"....vagy lehet tudtam csak nem akartam tudomásul venni...végül kicsit megbántam h igy vesztettem el a szüzességem:/....a második alkalom viszont azzal a sráccal történt akit szeretek és az elsöt szeretném inkább elfelejteni
18/L

én pont így veszítettem el. 16 éves voltam, ismerősömmel egy hétig "összejárogattunk" és jól éreztük magunkat, aztán megtörtént. nem fájt, élveztem. nem voltunk szerelmesek egymásba. utána én léptem tovább egy másik kapcsolatba.
egyáltalán nem bántam meg :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!