Van itt olyan, aki még nem volt 15 de már elveszítette a szüzességét? Megbántad?
Én 14 voltam. Nem bántam meg. 7 hónapja voltunk együtt a barátommal. Nem azért feküetdtem le vele, mert ezzel akartam dicsekedni, vagy mert siettem valahova...Így jött ki. Tudott róla anyum, megbeszéltem vele a dolgokat, védekeztünk, nem volt semmi baj. Örülök, hogy vele volt az első. 2 évig tartott a kapcsolatunk.
Ja. És aki lehurrog, hogy még túl fiatal voltam, nem tud érdekelni. Nem felelőtlenül csináltam.
16/L
igen..én..
de..hogy úgy fgoalmazzak: nem akartam..
Én 15 voltam.
9 hónapja jártam a barátommal mikor is sikerült :)
Azóta is együtt vagyunk most már 1 éve ^^ És egyáltalán nem bántam meg ^^ sőt... eleinte igaz h picit fájt de többször probáltuk és sikerült. ^^
De az biztos h olyan fiuval jo igazán (főleg az első alkalom)aki tényleg szeret,odafigyel rád ^^
második 19:57-es vagyok..
hát nem akartam..
nem szépen de egyszerűbben fogalmazva:
megerőszakoltak.
"legjobb barátom". 13 voltam
Szia!
Én 14 évesen vesztettem el,és már 1,5 éve együtt voltam az akkori barátommal!
Nem bántam meg,mert nagyon szerettem és még ma is jóban vagyunk,annak ellenére,hogy már 2,5 éve nem vagyunk együtt!
Az akkori korom miatt nem kell leszólni,nem voltunk felelőtlenek,mert védekeztünk és minden oké volt!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!