Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexhely?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 11:53
2/19 anonim 

válasza:

bárhol....végülis
autó,lépcsőház,ÁGY,fürdő,konyha,lift :),a szabad ég alatt egy pokrocon...úhh nagyon sok
3/19 anonim 

válasza:

hát ha ezzel azt akarod kérdezni,hogy hol lehetne szeretkezni én egy magaslest ajánlok :) éjjel,mikor nem jár arra senki..
4/19 anonim 

válasza:

Fantázia? :)
Bennem mondjuk nem merül fel ilyen kérdés... ebben a spontanitás a pláne. Ha kihalt a hely és épp ott jön ránk, akkor... :)
5/19 anonim 

válasza:

Kórházban egy fiatal nővérrel...éjszakai ügyeletben. De valami kegyetlenül.
6/19 anonim 

válasza:

nemtom..de én nem szoktam ilyeneken gondolkozni. az ágyban pl..az a legnormálisabb nem? de ahol éppen akarsz ott csinálod..ezt nem büntetik .....azt hiszem
7/19 anonim 

válasza:

Kihalthelyen nincs izgalom hogy lebuktok,amúgy bárhol.
8/19 anonim 

válasza:

lehet, hogy velem van a baj, de bennem ilyen kérdés soha az életben nem fogalmazódott meg.
lehet hogy fantáziahiányban szenvedsz? :)
9/19 anonim 

válasza:

Kegyhely :D
Oké, csúnya vicc volt. :D
Egyébként ágyban párnák közt, zuhanyrózsa illatában, a magyarok legnagyobb tavában, éjjel és nappal, meztelen és ruhában, irodában, lépcsőházban, ahol rám jön az inger, na de várj, erre van egy nagyon jó zene:
10/19 anonim 

válasza:

Előzőhöz csak annyit, h a videon 0:33-0:36 közt "nem csinálta MÉG más" a szöveg. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!