Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szombaton együtt alszunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton együtt alszunk a barátnőmmel és felejthetetlenné szeretném tenni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Nagyon romantikussá és emlékezetessé szeretném tenni az estét. Valami tuti ötlet amivel abszolút levehetném a lábáról?:) Köszi.

19/F

2009. jún. 11. 22:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
annyi hogy én megyek nála szol részemről az ien gyertyás dolgok tőle függ
2009. jún. 11. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ha te mész hozzá,akkor is vihetsz gyertyát magaddal - vagy mécsest :) Mi néha olyat szoktunk csinálni,hogy leoltjuk a villanyt, sok mécsest rakunk a fürdőszobába és együtt beülünk egy finom illatú habos fürdőbe. Ott egy kis kényeztetés,csókolózás ilyesmi, aztán irány a hálószoba, sok-sok kényeztetéssel. Ja és ajánlom a nagyon-nagyon lassú szeretkezést :) a pasim megcsinálta velem és mondhatom felejthetetlen élmény volt, igaz szinte már könyörögtem,hogy gyorsítson,de sokáig nem adta fel és csak a végén gyorsitott be!nagyon sokáig húzta és hihetetlenül jó volt! na és felejthetetlen!
2009. jún. 11. 23:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én is hasonló helyzetben vagyok mint te szombat, csak nekem első szex. Én elhatároztam, hogy nem találok ki külön dolgokat, egyszerűen improvizálok majd. Mondjuk én ilyen általános dolgokra gondoltam, hogy gyengédség, figyelem, esetleg masszázs. Alig várom már. :D
2009. jún. 12. 00:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!