Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton együtt alszunk a barátnőmmel és felejthetetlenné szeretném tenni. Ötletek?
Nagyon romantikussá és emlékezetessé szeretném tenni az estét. Valami tuti ötlet amivel abszolút levehetném a lábáról?:) Köszi.
19/F

Lyukaszd ki a gumit! Egy életre felejthetetlenné teszed az éjszakát!
:D

Szerintem bújócskázzatok!
Tuti begerjed:DDDDDDDD

Jajjj de gonoszak vagytok :)
.....én a múltkor azt csináltam a barátomnak hogy külön mentünk el zuhanyozni.először elmentem én, majd elküldtem őt is.míg ő áztatta magát, addig én nagyjából rendet raktam a szobába, majd vettem elő gyertyákat meggyújtotam őket, és válogattam össze zenéket ami ilyen nagyon romantikus szerelmes számok.ja és rózsaszirmokat tettem a mécsesek köré és az ágyra is.amikor hallottam hogy jön a ki a fürdőből akkor gyorsan bedobtam a számot kikapcsoltam a monitort és csak a gyertyák égtek.amikor belépett a szobába nagyon meglepődött, de láttam rajta, hogy nagyon tetszik neki!annyira meghatódtam, hogy könnyes szemmel csókolóztunk már mindketten.aztán persze végigszeretkeztük az estét!!!nagyon gyönyörű volt!!!!!18/L

Fokozatosan vetkőztesd le és közben csókolgasd a testét.
Finom illatú gyertyával ki lehetne egészíteni.
Esetleg lehet huncutkodni egy kis tejszínhabbal.
Amúgy ez lesz az első?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!