Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem. Egyszerűen nem kívánom a szexet! Nagyon félek, hogy valami gond van velem! Mit csináljak?
16 éves srác vagyok. 1 hónappal ezelőtt történt meg az első a barátnőmmel (lassan 16 hónaposak leszünk). Sajnos utána kb. 1 héttel (addig nem volt szex) kiderült, hogy a természetem miatt azt hiszi, hogy nem is szeretem, tehát nem nagyon bízik bennem. Így az elkövetkezendő időben teljes mértékben azon voltam, hogy bebizonyítsam, mennyire fontos a számomra, hogy mennyire szeretem. Így természetesen kerültem a testi dolgokat. Aztán megjött a havija, így még 1 hétig semmi. Most ezen a héten minden nap idegeskedek a suli miatt, mivel nem alakultak jól a jegyeim, de már javítottam sok tantárgyból, még holnap is fogok. Ez a 4. hét, hogy fel sem jön úgy a téma. És már a 2. hét óta egyre inkább csak úgy érzem, hogy nincs szükségem szexre egyáltalán. Szoktunk találkozni persze, kint vagyunk a játszón, meg ilyenek, és valahogy egyáltalán nem érzem, hogy taperolni akarnám... Önkielégítést is csak nagyon ritkán végzek, és csak azért, mert mondjuk úgy gondolom, hogy régen csináltam... De tulajdonképpen nem érzem "szükségletnek". Sajnos. Nagyon félek, hogy aszexuális leszek, vagy meleg, vagy akármi!!!!! :( :(
Ja egyébként ez az 1 hónap alatt sokat is veszekedtünk, mert hát hogy is mondjam "butaságokat" csinál mindig...
Írjatok légyszi!

Nyugi, rendeződhet a helyzet. Én speciel télen tizedannyira kívántam a szexet, mint most. Most bármikot szexelnék a barátommal.
F/20

Nem kell idegeskedned. Ha feszült vagyok én se nagyon kívánom a szexet. Majd ha kicsit kevesebb lesz rajtad a nyomás akkor minden rendben lesz. Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy aszexuális vagy meleg lennél. Miért lennél az? Ne képzelj be magadnak butaságokat! Nagyon helyes, hogy érdekel a tanulás és próbálsz előre jutni. A barátnődnek is meg kellene értenie, hogy neked ez fontos és ezért hajtasz. Beszélj vele erről és akkor mindketten meg fogtok nyugodni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!