Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy a gondom:S ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy a gondom:S ez a gond a párom miatt van, s a szülei miatt. Egyszerűen mindent, mindent tiltanak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval... ugy kezdödöttt, h összevesztem a barátommal.:SS miután megcsaltam :( pedig egyszerűen imádom, nem tudok nélküle élni, s ő se nélkülem... ezért is bocsájtott meg... és mindezt elmondtam anyumnak... kiakadt, h honnan látok én ien példét 15 évesen... és vmiért kinyögtem neki, h rendszeresen szexeeek... na ittt borult ki. bement a szobájába, és sírt O_O és másnapig nem jött ki, nem aludt... mert h ő nem tudja ezt kezelni... és most jött a legehető "legjobb" megoldás: eltiltott tőle. én probáltam vele leülni, h ami tötént, megtörtént, én nem szeretném ha ellenségeskednénk.. mindent ugy csinálok ahogy kell, nem megyek bele hülyeségekbe stb..... persze semmit se hatott... azt mondta, ha majd felnövök... akkor elenged bárhova is.. mi az h felnövök?:SS:S és akkor jöttek egymás után a napok... ez asszem 3 napja volt... hát én végig sírtam...sírtam....sírtam...mintha 1 honap lett volna:S annyira de annyira rosszz.. még a ház mellé se enged le, mert h én átba.szom őt.. és barátom is hát kezd kiborulni ezen... hiszen nagyon szeret:S de legalább neki nem kell otthon lenni egy lakásban az anyjával... és már tegnap kezdett megnyugodni... mire barátom kitalálta, h menjünk el a velencei tóra... anyumnak kénytelen voltamn kamuzni, h a barátnőimmel megyek. mert így elengedett. minden jol ment a találkozásig... mivel apám azt mondta, h akkor mehetek, ha odavisz. és látja h a bnőimmel mek.. hát persze nemvolt ott senki... elkezdtem sírni, h én csak a barátommal szerettem volna kicsit lenni, mert nagyon nagyon szeretem és hiányzik... sírtam síratm.. probáltam vele beszélni... de ő csak orítozott és hazavitt.... én már rosszul voltam... hátramentem a kertbe és üvegeket dobáltam a falhoz. egyzsrűen azt hittem, h itt vége mindennek. hogy nem igaz, h a szüleim EGY nyomorult napra nem engednek el 20 kmre....h jol érezzem magamat picit... csak h 1 napig ne velük üljek itthon. mertt én ezt NEM bírom. anyám azt mondja, h én kisgyerek vagyok, és h babáznom kéne és játszani a testvéremmel.. értse már meg, h NEM VAGYOK GYEREK!!! én ezt kifejtettem neki. de aztzt modnta, h ebből látszik,h azvagyok... h én probálok vele erről beszélni... és a mai nap volt a csúcs... nem akarom a barátom éltetét és a kapcsoltaunkat tönrketenni!! komolyan... ma.. majdnem elájultam.. annyira rosszul lettem.. ütöttem vágtam mindent... mivel h igy nincs értelme élnem... h nem engednek le SEHOVA! a plázáig nem mehetek el egyedül.. és nagyon hiányzik a barátom.... nagyon :\\\'( sztetek mivel győzzem meg anyát?????? azt mondta, h bizalom már sose lesz... mit tegyek!!! nem bírom itthon a szobában!! segítsetek kérlek!! mindig azzal jön, h majd még jopár napig GONDOLKOZIK. mondom.... anya, akkor mivel elsz joobb?? de azért csak csinálja... és nem hatja meg SEMMI.. adjataok kérlek tanácsot!! köszönöm... :(((
2009. júl. 23. 20:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
hozzáteszem, h kitűnően tanulok egy nagyon nehéz helyen... és amire krének, mindig megteszem, de ő midnig azt mondja, h sose csinálok meg semmit..:S
2009. júl. 23. 20:19
 2/11 A kérdező kommentje:
kösszii, ha valaki elolvassa mindezt..:S:))
2009. júl. 23. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid felelősek érted,mivel még gyerek vagy.Akkor is,ha Te ezt nem látod be.Ne hisztizz,és ne mond,hogy nem bírod ki a barátod nélkül,mert ez nem igaz:Ha olyan nagyon szeretnéd,akkor az első összeveszésnél nem csaltad volna meg.Ha így folytatnád,akkor az egyik sráctól a másikig sodródnál csak.Akit szeret az mebre,azt nem csalja meg,Viselkedj rendesen,keress magadnak valamilyen hasznos elfoglaltságot.Ha a szüleid látják,hogy megkomolyodtál,elfognak engedni a barátaiddal,bár ezek után nehezen fognak megbízni benned.Mellesleg a barátod sem hiszem,hogy díjazza,hogy megcsaltad,mégha meg is bocsátott.
2009. júl. 23. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
A szülőknek nagyon sok idő kell amég megesmésztik, hogy gyermekük lassan felnől és a saját útját kezdi járni. Arra, hogy bebizonyítsd nekik felnőttél, nem éppen legjobb megoldás, ha hazudsz nekik. Hogyan is gondolhattátok a barátoddal, hogy megoldás, ha kettesben elmentek a velencei tóra? Ráadásul, hogy még hazudtatok is egy nagyot? Még rajta is kaptak. Gyanítom azért, mert ők már sejtették, hogy át akarod verni őket. Ez csak olaj volt a tűzre. A barátod sem túl okos, hogy miután tudta, hogy büntiben vagy, még több bűnre csábított. Ez önző dolog volt a részéről. Szülőként én sem bíznék így benne, bennetek. Néhány napig türelmesnek kell lenned, hagyni, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Akkor is egy darabig rendesen teperned kell, hogy visszaálljon a bizalom. Maradj szem előtt, s ha kell kérd meg szüleidet, hagy találkozz a barátoddal nálatok. Ott szem előtt vagytok.
2009. júl. 23. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz eset, de őszintén szólva nem fog tetszeni a véleményem.

15 évesen még valóban gyerek vagy. Az más kérdés, hogy érett vagy e a szexuális életre, de a viselkedésed, és az ahogy lereagáltad az egész szituációt, valóban csak arra utal, hogy még nem vagy től érett.

Nem hiszem, hogy ez téged vigasztalni fog, de én sehova sem mehettem 18 éves koromig. Nem jártam bulizni, se szórakozni, maximum a barátaimmal mehettem el fagyizni fél-egy órára.

Nem mondom hogy jó volt, de felnőttem.

Próbálj meg megnyugodni, és nem azt bizonygatni anyukádnak hogy mekkora felnőtt vagy, valamint nem dührohamokat kapni, mert azzal sokra nem fogsz menni,

Mesélj neki a barátodról és a kapcsolatotokról, hogy lássa konolyan gondolod a dolgot és érett a felfogásod egy kapcsolathoz. Ez persze nem fogja azt jelenteni hogy azonnal elenged majd vele bárhová is, de az őszinteség sokat segithet.

Mert ha továbbra is hazudsz nekik, csak magad alatt végod a fát, és mégjobban elmérgesedik a helyzet.

Próbáld meg TÉNYLEG felnőtt módjára kezelni a dolgokat, és őszintének lenni a szüleidhez.

Sok sikert és kitartást, és ne kenődj el ennyire, mert közel sincs még vége a világnak.

26L

2009. júl. 23. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:

szerintem még nyugodtan babázz!

kitűnő vagy, de még helyesen sem tudsz írni?

ha így folytatod, csak egy k**va leszel, vagyis máris az vagy

2009. júl. 23. 23:21
 7/11 A kérdező kommentje:
temeg ba.szódj meg lécci. -.- SEGÍTSÉGET szerettem volna kérni, mert nem tudom ELVISELNI a mostani állapotot. és amugy direkt írok gépen igy mert lesz.arom...-.- és még mindig nem helyesírási szótár ez az oldal..:)
2009. júl. 23. 23:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát túlságosan féltenek téged :/ de ha tényleg nagyon szeretitek egymást és jólmegvagytok akkor megkéne engedniük hogy velelégy.

Szerintem mond el nekik hogy ha továbbra se engedik meg neked h talizzatok akkor annak előbb utóbb szakítás lesz a vége ...:/ és gondolom őksem akarják hogy belebetegedj ebbe mert elhiszem h milyen rosz lehet most neked :( Ésha jól is tanulsz meg mindent megcsinálsz akkor ez már jár neked ... ha ténylehg egy rendes lányvagy akkor van miért szeressenek a fiúk vagyis a fiúd=)Mond meg a szüleidnek h egyszer mindent elkell kezdeni és pont itt az ideje neked is meg szerintem másnak is. és nem az a megoldás ilyenkor hogy eltilt tőle mert te 15 éves vagy és inkább tanácsokkal kéne ellátnia téged nempedig eltiltania tőle.

2009. júl. 24. 09:16
 9/11 A kérdező kommentje:
hát pont hogy én is ezt modntam neki.. tanács, segítség kell, nem pedig tiltáss..:S cska az a baj, h anuy nem egy ilyen jól gndolkodo fajta mint pl te. pedig alapjáraton nagyon rugalmas, kedves.. és egyáltalán nem maradi, konzervatív típus.. csak az a baj, h mégmnem fogadta el, h nem vagyok már kisgyerek. de majd idővel... ma lehetséges, h el fog már engedni... nagyon kössszi utolso válaszolo!
2009. júl. 24. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:

szivesen=)

hát sztem az énanyámnak sincs jobb felfogása mert nemértek vele szót :/ vagyis nemért meg engem

2009. júl. 24. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!