Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy a gondom:S ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy a gondom:S ez a gond a párom miatt van, s a szülei miatt. Egyszerűen mindent, mindent tiltanak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval... ugy kezdödöttt, h összevesztem a barátommal.:SS miután megcsaltam :( pedig egyszerűen imádom, nem tudok nélküle élni, s ő se nélkülem... ezért is bocsájtott meg... és mindezt elmondtam anyumnak... kiakadt, h honnan látok én ien példét 15 évesen... és vmiért kinyögtem neki, h rendszeresen szexeeek... na ittt borult ki. bement a szobájába, és sírt O_O és másnapig nem jött ki, nem aludt... mert h ő nem tudja ezt kezelni... és most jött a legehető "legjobb" megoldás: eltiltott tőle. én probáltam vele leülni, h ami tötént, megtörtént, én nem szeretném ha ellenségeskednénk.. mindent ugy csinálok ahogy kell, nem megyek bele hülyeségekbe stb..... persze semmit se hatott... azt mondta, ha majd felnövök... akkor elenged bárhova is.. mi az h felnövök?:SS:S és akkor jöttek egymás után a napok... ez asszem 3 napja volt... hát én végig sírtam...sírtam....sírtam...mintha 1 honap lett volna:S annyira de annyira rosszz.. még a ház mellé se enged le, mert h én átba.szom őt.. és barátom is hát kezd kiborulni ezen... hiszen nagyon szeret:S de legalább neki nem kell otthon lenni egy lakásban az anyjával... és már tegnap kezdett megnyugodni... mire barátom kitalálta, h menjünk el a velencei tóra... anyumnak kénytelen voltamn kamuzni, h a barátnőimmel megyek. mert így elengedett. minden jol ment a találkozásig... mivel apám azt mondta, h akkor mehetek, ha odavisz. és látja h a bnőimmel mek.. hát persze nemvolt ott senki... elkezdtem sírni, h én csak a barátommal szerettem volna kicsit lenni, mert nagyon nagyon szeretem és hiányzik... sírtam síratm.. probáltam vele beszélni... de ő csak orítozott és hazavitt.... én már rosszul voltam... hátramentem a kertbe és üvegeket dobáltam a falhoz. egyzsrűen azt hittem, h itt vége mindennek. hogy nem igaz, h a szüleim EGY nyomorult napra nem engednek el 20 kmre....h jol érezzem magamat picit... csak h 1 napig ne velük üljek itthon. mertt én ezt NEM bírom. anyám azt mondja, h én kisgyerek vagyok, és h babáznom kéne és játszani a testvéremmel.. értse már meg, h NEM VAGYOK GYEREK!!! én ezt kifejtettem neki. de aztzt modnta, h ebből látszik,h azvagyok... h én probálok vele erről beszélni... és a mai nap volt a csúcs... nem akarom a barátom éltetét és a kapcsoltaunkat tönrketenni!! komolyan... ma.. majdnem elájultam.. annyira rosszul lettem.. ütöttem vágtam mindent... mivel h igy nincs értelme élnem... h nem engednek le SEHOVA! a plázáig nem mehetek el egyedül.. és nagyon hiányzik a barátom.... nagyon :\\\'( sztetek mivel győzzem meg anyát?????? azt mondta, h bizalom már sose lesz... mit tegyek!!! nem bírom itthon a szobában!! segítsetek kérlek!! mindig azzal jön, h majd még jopár napig GONDOLKOZIK. mondom.... anya, akkor mivel elsz joobb?? de azért csak csinálja... és nem hatja meg SEMMI.. adjataok kérlek tanácsot!! köszönöm... :(((
2009. júl. 23. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Suliba csak elengednek ott meg van mosdó,ott is lehetsz barátoddal,mond meg szüleidnek ezt és még a suliból is kivesznek.Amúgy 15 évesen nem babázni kell de nem is renszeresen szexelni,amúgy két év és utána 18 leszel mehetsz k*rválkodni.
2010. aug. 14. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!