Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallottatok már az U-pontról?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már az U-pontról? Teljesen más, mint a G pont, aki tapasztalt valamit, ossza meg, melyik a jobb.

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
soha eletemben nem hallotam ilyenrol de B pontrol hallotam
2009. jún. 11. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Az U-pont még sokkal érzékenyebben reagál az ingerekre, mint az amúgy is már eléggé szenzibilis G-pont.

Körülbelül 2,5 centiméternyire található a klitorisz alatt, a húgycsőnyílás közelében. Ha nyelvel, ujjal, makkal vagy vibrátorral stimuláljuk, a következő történhet: "Az ember extázisba kerül, és utána vajpuhává válnak a térdei, majd csodás kéjrobbanásokat és heves erősségű orgazmusokat él át".

2009. jún. 11. 18:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Eddig ok, ezt tudjuk mi is, olyan kommentet várunk, aki ki is próbálta...
2009. jún. 11. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én már élveztem el az U-pontnál. Elég rendszeresen, mert isteni érzés. Sokkal intenzívebb, mint a csiklónál. Legalább is nekem. Hüvelyi orgazmusom még soha nem volt, tehát ahhoz nem tudom hasonlítani. Próbáljátok ki! Bár szerintem először a lánynak saját magának kell rájönnie, hogy hol is van. És ha már megalálta és el is élvezett, akkor megmutathatja a párjának. És onnantól már együtt (jobb esetben a fiú) csinálhatják!!

Amúgy igazuk van az előző hozzászólóknak az elhelyezkedését illetően.

Szerencsés próbálkozást!

L/21

2009. jún. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!