Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinos dolog orális szex közben?
Sziasztok, már másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és eddig semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban. De sajnos nemrégiben történt egy kis baleset. Bár szex közben mindekivel történhetnek balesetek, de ez kicsit talán más.
Éppen orálisan izgattam barátnőmet, amit kifejezetten szeret, mert szerintem igen jól csinálom. Sikerült annyira izgalomba hoznom, hogy annyira megfeledkezett magáról, hogy elszellentette magát, de azért egy elég embereset ha szabad így fogalmaznom.
Azóta sajnos nem tudom kiheverni ezt a dolgot és valahogy már nem tudok hozzá szexuálisan vonzódni. Nem tudom mit tegyek, én vagyok túl gyerekes, hogy egy ilyen dolog miatt kiábrándultam a barátnőmből. Mit tegyek, hogy ne érezzek így.

Régebben még a kapcsolatunk elején éppen orálisan kényeztettem a barátnőmet, amikor kijött egy puki. Láttam rajta, hogy nagyon szégyenli magát. Úgy láttam jónak, hogy most van az a pillanat, amikor igazán mellé kell állnom. Ígyhát fogtam magam, átkaroltam és adtam neki két puszit. Majd folytattam. :)
32/F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!