Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinos dolog orális szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinos dolog orális szex közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, már másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és eddig semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban. De sajnos nemrégiben történt egy kis baleset. Bár szex közben mindekivel történhetnek balesetek, de ez kicsit talán más.

Éppen orálisan izgattam barátnőmet, amit kifejezetten szeret, mert szerintem igen jól csinálom. Sikerült annyira izgalomba hoznom, hogy annyira megfeledkezett magáról, hogy elszellentette magát, de azért egy elég embereset ha szabad így fogalmaznom.

Azóta sajnos nem tudom kiheverni ezt a dolgot és valahogy már nem tudok hozzá szexuálisan vonzódni. Nem tudom mit tegyek, én vagyok túl gyerekes, hogy egy ilyen dolog miatt kiábrándultam a barátnőmből. Mit tegyek, hogy ne érezzek így.

2009. jún. 11. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jajj utolsó válaszoló pont úgy csinálsz, mintha szánt szándékkal durrantott volna bele a kedvese szájába szegény lány. Nyilván ő is elszégyellte magát, de nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Én azt mondom, hogy nem stabil kapcsolat az olyan, ahol ez szakítóindok lehet. Ez legyen a legkevesebb probléma egy őszinte kapcsolatban.
2009. jún. 11. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Régebben még a kapcsolatunk elején éppen orálisan kényeztettem a barátnőmet, amikor kijött egy puki. Láttam rajta, hogy nagyon szégyenli magát. Úgy láttam jónak, hogy most van az a pillanat, amikor igazán mellé kell állnom. Ígyhát fogtam magam, átkaroltam és adtam neki két puszit. Majd folytattam. :)

32/F

2009. jún. 11. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg túlzás.Nevettünk volna egyet ha a helyedbe lennék.Túl finnyás vagy.Sőt...próbáltam volna én is pukizni hogy ne érezze magát feszülten...hiszen csak levegő :))
2009. jún. 11. 23:23
 14/14 anonim válasza:
Drága barátom.. szexközben bármi történhet.. és.. a lányok is pukiznakXD...
2010. jún. 24. 18:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!