Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinos dolog orális szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinos dolog orális szex közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, már másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és eddig semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban. De sajnos nemrégiben történt egy kis baleset. Bár szex közben mindekivel történhetnek balesetek, de ez kicsit talán más.

Éppen orálisan izgattam barátnőmet, amit kifejezetten szeret, mert szerintem igen jól csinálom. Sikerült annyira izgalomba hoznom, hogy annyira megfeledkezett magáról, hogy elszellentette magát, de azért egy elég embereset ha szabad így fogalmaznom.

Azóta sajnos nem tudom kiheverni ezt a dolgot és valahogy már nem tudok hozzá szexuálisan vonzódni. Nem tudom mit tegyek, én vagyok túl gyerekes, hogy egy ilyen dolog miatt kiábrándultam a barátnőmből. Mit tegyek, hogy ne érezzek így.

2009. jún. 11. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Hát sztem túl kéne lépned ezen, végül is nem olyan nagy dolog! Ne reagáld ennyire túl a dolgot. Szegény lány nem tehet róla hogy ez történt. És ha tényleg szereted őt és minden rendben van köztetek,nem szabadna hogy ilyen apróság közétek álljon. Próbáld kellemes élményekkel "felülirni" ezt a kellemetlenséget.
2009. jún. 11. 16:26
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom, szerintem ebben semmi sincsen. Hát mindannyian emberek vagyunk könyörgöm. Mi lenne, ha mondjuk beteg lenne és menne a hasa és nem bírná visszatartani? Oké, tudom, hogy ez szex közben történt, de akkor is. Ebből miért kell ekkora nagy ügyet csinálni?
2009. jún. 11. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
szerintem nem ciki. Mindenki szokott... Arról nem ő tehet hogy pont akkor
2009. jún. 11. 16:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__27..

veled történt volna, akkor mi lenne? o.O

2009. jún. 11. 16:32
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

vannak ennél kevésbé gusztustalan dolgok is amik kitudnak egy embert ábrándítani a párjukból.

szerintem hagyd ott, ha úgy érzed hogy nem tudod ezen túl tenni magad akkor hagyd ott. Ha egyszer fordult elö akkor ne mond meg neki, ha másban sem figyelt és gusztustalan volt talán elmondhatnád neki.

Egyébként apukám mesélte hogy fiatal korában volt egy barátnöje akivel már együt volt hónapok óta, mikor egy sétálás közben a lányka az épp arra felé járó kóbor kutyába rúgott csak úgy.Ez apukámat úgy kiábrándította hogy pár hét után otthagyta a lányt. Pedig apukám sem állatvédö, de úgy gondlota, aki egy ártatlan kobor kutyába így bele tud csak rúgni semmi ok nélkül, olyan lány neki nem kell.

2009. jún. 11. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Gyerekes vagy, nőj fel. Ennél sokkal durvább dolgokat is hoz majd a jövő ne izgulj...
2009. jún. 11. 16:59
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Pfff vegyél egy guminőt..
2009. jún. 11. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kínos a szitu.... de én k.rva jót röhögtem rajta... ahogy próbáltad szépen megfogalmazni.... megízleltette veled a seggszeleplehelletét XD
2009. jún. 11. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapám azt mondta egyszer h akkor vagytok igazán összeszokva h már fingani is mertek egymás előtt...:D
2009. jún. 11. 18:03
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
De egymás szájába?
2009. jún. 11. 18:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!