Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinos dolog orális szex közben?
Sziasztok, már másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és eddig semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban. De sajnos nemrégiben történt egy kis baleset. Bár szex közben mindekivel történhetnek balesetek, de ez kicsit talán más.
Éppen orálisan izgattam barátnőmet, amit kifejezetten szeret, mert szerintem igen jól csinálom. Sikerült annyira izgalomba hoznom, hogy annyira megfeledkezett magáról, hogy elszellentette magát, de azért egy elég embereset ha szabad így fogalmaznom.
Azóta sajnos nem tudom kiheverni ezt a dolgot és valahogy már nem tudok hozzá szexuálisan vonzódni. Nem tudom mit tegyek, én vagyok túl gyerekes, hogy egy ilyen dolog miatt kiábrándultam a barátnőmből. Mit tegyek, hogy ne érezzek így.

Ha ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__27..
veled történt volna, akkor mi lenne? o.O

vannak ennél kevésbé gusztustalan dolgok is amik kitudnak egy embert ábrándítani a párjukból.
szerintem hagyd ott, ha úgy érzed hogy nem tudod ezen túl tenni magad akkor hagyd ott. Ha egyszer fordult elö akkor ne mond meg neki, ha másban sem figyelt és gusztustalan volt talán elmondhatnád neki.
Egyébként apukám mesélte hogy fiatal korában volt egy barátnöje akivel már együt volt hónapok óta, mikor egy sétálás közben a lányka az épp arra felé járó kóbor kutyába rúgott csak úgy.Ez apukámat úgy kiábrándította hogy pár hét után otthagyta a lányt. Pedig apukám sem állatvédö, de úgy gondlota, aki egy ártatlan kobor kutyába így bele tud csak rúgni semmi ok nélkül, olyan lány neki nem kell.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!