Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lányzó vagyok, és a barátom nem kívánja a szexet, nagyon rossz) : Esetleg valami ötlet?

Nagyon nem értek egyet. Ha szeret (nem szerelmes, hanem tényleg szeret, a szó igazi értelmében), akkor igyekszik téged boldoggá tenni és boldognak látni. A szeretettel nem fér össze egy ekkora fokú önzés.
Aki megunja, hogy mindig ugyanazt a csajt d.ugja, az valószínűleg erre szocializálódott kissrác kora óta, amióta először került a kezébe férfimagazin. Az ottani nők mindig engedelmesek voltak, szépek, nem szóltak vissza, nem követelétek semmit, és ha megunta az ember, akkor kereshetett mást, szebbet, jobbat... Az ilyen pasi nem fog megváltozni, hosszútávra nem alkalmas partner.
De az értelmesebb pasi tényleg különbséget tesz szerelem és d.ugásvágy között. Az utóbbit elintézi a szerelmével, mert igazából rá vágyik, akit tisztel, szeret, és akit kielégíteni egy életre szóló kihívás: hogy kreatív legyen a szexben, és folyton meg tudjon újulni, friss tudjon maradni. (Az én férjem legalábbis ilyen.)
Igazad van teljes mértékben. Én is erre gondoltam sajnos. Nekem is eszembejutott az, hogy ha vajon más csajjal lenne, rá mennyire lenne beindulva, de rögtön el is hessegettem a gondolatot, mert csak mérges lettem.
És már féltékennyé is próbáltam tenni, de az sem nagyon jött be, ugyanis mindig mondja, hogy ő száz százalékosan megbízik bennem és tudja, hogy sosem csalnám meg, nem tennék vele ilyet. Mondanom sem kell, ezen is csak mérges leszek, mert azért néha jól esne, ha féltékenykedne..
Azt olvastam valahol, hogy türelmesnek kell lenni. Én sztem k.rvatürelmes vagyok, elvégre nem hisztiztem meg semmi, csak közöltem vele az igényeimet.
Én nyár végéig függőben hagyom a dolgot, ha nem történik változás, akár egy kicsi is, akkor nem tudok mást tenni, véget kell ennek vetnem):

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!