Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21 éves lányzó vagyok, és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lányzó vagyok, és a barátom nem kívánja a szexet, nagyon rossz) : Esetleg valami ötlet?

Figyelt kérdés
Már többször szóba hoztam, de kellemetlen neki erről beszélni, mindent megkérdeztem: van-e valakije, nem kíván, béna vagyok, nem tetszem már neki, nem elég változatos, stb., de mindegyikre negatív volt a válasz, azt mondta, egyáltalán nem ezekről van szó, nem tudja ő sem, miért van, csak ez egy ilyen időszak. Hát ezzel ki lettem segítve.. Bezzeg ha orálisan elégítem ki, azt minden mennyiségben el tudja viselni. Régen napi 2-3 is volt, most meg örülök, ha havi 2-3... Pedig én mindent megteszek, hogy jobb legyen, ezért is hoztam szóba, próbálkoztam szexi fehérneművel, új helyekkel, perverz képekkel:D de egyikre se volt nagyon vevő.. miért lehet ez? Nekem ez így nem jó ):
2009. jún. 11. 10:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Ugyanez van nálunk is! Sosem volt ilyen gondom egy pasival se, mindegyik osszetette a két kezét, h mindent megkap akkor és amikor csak akarja,általában én is megkaptam, erre most meg a jelenlegivel orulok, ha van vmi 2 hetente. Mert fáradt.Mert ideges.Stresszes, rosszkedvu, nincs kedve stb. Annyira elegem van nekem is! De azért ha neki csinálom és o csak fekszik az persze k*vajo. Kezd már az oruletbe kergetni nem tudom,mért lett ez, régebben minden jo volt vele is. Ha meg szakitani akarok, mert hiába teszek bármit, nem javul a helyzet, akkor meg konyorgore veszi a dolgot, h o imád és megváltozik, vége ennek az idoszaknak, aztán minden elolrol kezdodik. Szoval valami pasi mondhatna vmit, mért van ez igy. Mert ez nem állapot.
2009. jún. 11. 19:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk is ez van, folyton mondja, h mennyire szeret, meg minden, de ez így nem állapot, úgy élünk, mint a barátok/testvérek.. Egyébként meg megkérdeztem, és masztizni meg szokott, akkor aztán tényleg mérges lettem.. A héten 7 napból 5ön együtt vagyunk, mikor suli van, szóval alkalom lenne rá, ehelyett inkább tévézik, aztán csodálkozik, ha rossz kedvem lesz, mert én meg várnék valamire...:D
2009. jún. 12. 16:52
 13/16 anonim válasza:
32%
Mintha csak én lennék te ebben a tekintetben:( Ugyanez. Nagyban ujságolja, h tanulás kozben 3szor ki is verte, mer h nem birja idegekkel az egészet, erre mikor meg néha velem van, semmi, vagy az is ilyen kotelességszeru. Sztem az van, h szeretnek minket tényleg, de egyszeruen megunták, h mindig uyganazt a csajt dugják. Szomoru, de sztem ez az igazság, vannak ilyen pasik, de kivi lennék, ha nem én, hanem vmi uj csaj lenne, akivel kéne, vajon lenne e kedve. Hiába monjda astressz dolgot, meg mindent, nem igaz, és te se hidd el, ha mást sejtesz mogotte. Az a faszi, aki kivénja h lesz*pd, de o maga elvan nélkuled, anélkul h szex lenne, sztem nem tart elég érdekesnek már, ugymond nem nagy cucc megdugni, már megvoltál sokszor. Ezt magamra is értem, igy gondolom, ennek kell lennie az igazségnak. SZtem csak az segit, ha féltékennyé tesszuk oket, vagy vmi nagyon uj kozegben kell probálkozni. Én pl várom a vizsgaidoszak végét, h tobb buli legyen, meg program, igy nem csak 2 vizsga kozott lehet egyutt lenni. Sztem ne probálkozz semmi extra cuccal, meg praktikával, én is probáltam, de nem ezekkel van agond. Mi k...vajok vagyunk. Csak ok meg osztonlények, és az értelmesebb férfi hamar kulonbséget tesz szerelem meg dugásvágy kozott. Már nem vmi igen jo portékának lát, amit nagy dolog megkapni, hanem imádnivalo édes szerelmnéek, akit tisztle, szeret meg minden, de dugni nem lyan nagy kihivás. Sztem legbelul errol lehet szo. És nagy vonalakban én sem tudom, erre mi a végso megoldás.
2009. jún. 12. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon nem értek egyet. Ha szeret (nem szerelmes, hanem tényleg szeret, a szó igazi értelmében), akkor igyekszik téged boldoggá tenni és boldognak látni. A szeretettel nem fér össze egy ekkora fokú önzés.

Aki megunja, hogy mindig ugyanazt a csajt d.ugja, az valószínűleg erre szocializálódott kissrác kora óta, amióta először került a kezébe férfimagazin. Az ottani nők mindig engedelmesek voltak, szépek, nem szóltak vissza, nem követelétek semmit, és ha megunta az ember, akkor kereshetett mást, szebbet, jobbat... Az ilyen pasi nem fog megváltozni, hosszútávra nem alkalmas partner.

De az értelmesebb pasi tényleg különbséget tesz szerelem és d.ugásvágy között. Az utóbbit elintézi a szerelmével, mert igazából rá vágyik, akit tisztel, szeret, és akit kielégíteni egy életre szóló kihívás: hogy kreatív legyen a szexben, és folyton meg tudjon újulni, friss tudjon maradni. (Az én férjem legalábbis ilyen.)

2009. jún. 12. 22:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Igazad van teljes mértékben. Én is erre gondoltam sajnos. Nekem is eszembejutott az, hogy ha vajon más csajjal lenne, rá mennyire lenne beindulva, de rögtön el is hessegettem a gondolatot, mert csak mérges lettem.

És már féltékennyé is próbáltam tenni, de az sem nagyon jött be, ugyanis mindig mondja, hogy ő száz százalékosan megbízik bennem és tudja, hogy sosem csalnám meg, nem tennék vele ilyet. Mondanom sem kell, ezen is csak mérges leszek, mert azért néha jól esne, ha féltékenykedne..

Azt olvastam valahol, hogy türelmesnek kell lenni. Én sztem k.rvatürelmes vagyok, elvégre nem hisztiztem meg semmi, csak közöltem vele az igényeimet.

Én nyár végéig függőben hagyom a dolgot, ha nem történik változás, akár egy kicsi is, akkor nem tudok mást tenni, véget kell ennek vetnem):

2009. jún. 13. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen van! Mármint hogy vannak ilyen kapcsolatok, ahol ennyire nem törődnek veletek, nőkkel. Én akármilyen stresszes vagyok, bármi van, a szex, a kényeztetés az jöhet bármikor. Ismét csak azt tudom mondani, hogy ha nagyon el vagytok hanyagolva, és egy kis kalandra vágytok, ne tétovázzatok, írjatok. :) (F28)
2009. jún. 15. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!