Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lányzó vagyok, és a barátom nem kívánja a
szexet, nagyon rossz) : Esetleg valami ötlet?
Figyelt kérdés
Már többször szóba hoztam, de kellemetlen neki erről beszélni, mindent megkérdeztem: van-e valakije, nem kíván, béna vagyok, nem tetszem már neki, nem elég változatos, stb., de mindegyikre negatív volt a válasz, azt mondta, egyáltalán nem ezekről van szó, nem tudja ő sem, miért van, csak ez egy ilyen időszak. Hát ezzel ki lettem segítve.. Bezzeg ha orálisan elégítem ki, azt minden mennyiségben el tudja viselni. Régen napi 2-3 is volt, most meg örülök, ha havi 2-3... Pedig én mindent megteszek, hogy jobb legyen, ezért is hoztam szóba, próbálkoztam szexi fehérneművel, új helyekkel, perverz képekkel:D de egyikre se volt nagyon vevő.. miért lehet ez? Nekem ez így nem jó ):
Ha jól értem, ő élvezi, ha te kielégíted, minden mennyiségben, de ő nem hajlandó téged szeretni... Felejtős a pasi, egy önző disznó. Én úgy otthagynám, hogy pislogni se lenne ideje.
2009. jún. 11. 10:15
2/16 anonim válasza:
én is 21 éves leányzó vagyok, és nekem is volt hasonló problémám. De azt előre leszegezném, hogy ez nekem sem tetszik, hogy te kielégitheted őt bármikor, de forditva ez nincs igy. Ez nem jó, ne engedd. Ez tényleg önzőség. Amugy magunkon én is észrevettem, hogy megváltoztak a dolgok, régen ő akarta többször, mostmár én. De nem bánt már, tudom sokat dolgozik, és sokszor fáradt, és amugy meg a kapcsolatunk talán szorosabb is. De mégegyszer mondom, amit veled csinál AZ ÖNZŐSÉG!
2009. jún. 11. 10:32
3/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én a két kezem összetenném, egy ilyen nőért mint Te. A feneked ki lenne nyalva az tuti, akár szó szerint is :D A pasidat meg nem értem...
23/F
2009. jún. 11. 10:33
4/16 anonim válasza:
Nincs valami gond ami aggasztja ? Új munkahely, vizsgák, valami drámai változás ?
Annak is lehet ilyen eredménye.
2009. jún. 11. 11:07
5/16 anonim válasza:
Erre én is csak azt tudom mondani, hogy de jó lenne, ha találkoznék ilyen csajokkal mint ti! Minden kívánságotok teljesíteném -mégha csak kalandról lenne is szó...:) F28
2009. jún. 11. 11:32
6/16 A kérdező kommentje:
Drámai változás annyira nincs, talán a vizsgák, illetve az albérlet, ahol lakik, nem egy 5 csillagos szálloda (: Egyébként mondta is ezt, hogy zavaró a környezet, meg hogy nyikorog az ágy, dehát én erről nem tehetek.
Azt mondja, majd elmúlik..
Mondtam már neki, hogy nekem abban nem sok élvezet nincs, hogy csak ő kap, aztán azóta próbálkozott ő is, de nem érti meg, hogy én ezzel nem érem be. Most hiába elégít ki ő is orálisan, ha aktus konkrétan elég kevés van, nem? Valamiért nem érti meg, és azt hiszi, hogy ha már beszéltünk róla, akkor minden meg van oldva, pedig nem. Egyébként köszi szépen mindenkinek, aki válaszolt, kedves tőletek(:
2009. jún. 11. 11:33
7/16 A kérdező kommentje:
Még talán annyit, hogy mondta, hogy már ő is próbált ennek utánajárni, szóval az azért vigasztal, hogy őt is bántja kicsit a dolog, és nem veszi félvállról, de ennek ellenére nem sok javulást véltem felfedezni..
2009. jún. 11. 11:54
8/16 anonim válasza:
Msn csere? ;)
2009. jún. 11. 12:42
9/16 anonim válasza:
Ha nem történik változás, és egy kis kényeztetésre vágysz, írj. :)
2009. jún. 11. 12:44
10/16 A kérdező kommentje:
:D Köszi, aranyosak vagytok :D Csak úgy érzem, hogy még nincs veszve minden, és ezért nem élnék a lehetőséggel, de nagyon kedves tőletek, hogy felajánlottátok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!