Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaltad már úgy ki a barátnődet h meg volt neki?

Szerintem max a szagok miatt lenne probléma (: Bár fürdés után egyből szerintem simán mehetne.
Ha a barátomat nem zavarná, akkor simán.. Engem nem zavarna :P

Igen. Mindig, kivéve, amikor erősen megvolt. Természetesen úgy, hogy lezuhanyozott előtte, felhelyezte a tampont, és úgy mégegyszer tuss. Tiszta volt teljesen, és nagyon élvezte:)
Én nem zavartattam magam, miután mondta, hogy őt nem zavarja, mert nagyon kíván.
Fordítva már nehezebben ment a dolog (én is lány vagyok), én csak a gyengébb napokon engedtem.
Persze így nem az igazi, de mit tegyen az ember, ha megbolondul a másikért? Dupla szívás lenne, ha nem szexelnénk ilyenkor, mert ez két hét nuku szexet jelentene minden hónapban (leszbikus kapcsolat lévén, ha nincs olyan szerencsénk, hogy egyszerre van). Na nem.
De tampon nélkül nem lennék képes erre...

Engem igen, tampon sem volt. Kissé zavart engem a tudat h beteg vagyok ő meg lent nyalakodik, de őt nem zavarta:)
Már megszoktam h így is akarja és már engem sem zavar:)

Nem tudom elképzelni a dolgot. Én is lány vagyok...maximum a szex jöhet szóba, ha már nem birjuk, de ennzi
Azt szeretném kérdezni azoktól akiknek még tampon se volt, hogy a nyalakodás után, hogy nézett ki a párotok?? horror filmbe illő jelent?? és utána simán csókolóztok???
Ha vmit férre értettem ne haragudjatok, de nem tudom elképzelni, h amikor folyik a nőből a vér akkor a srác csak ugy simán kinyalja a nyelvével...ezek után akkor már nem is kell mosdani...HURRÁÁ

Na ha a sebes újj nyalogatását össze lehet tenni a véres p...a nyalásával akkor nincs miről beszélni. 1. ha az újjad nyalod a vér a tiéd ami folyik belőle
2. külsőleg is van némi különbség
Legalább sokan gondolják h undoritó
11.53-as voltam

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!