Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyaltad már úgy ki a barátnőde...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaltad már úgy ki a barátnődet h meg volt neki?

Figyelt kérdés
Persze a lány tampont használt és az idő alatt is benne volt!
2009. jún. 10. 21:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem max a szagok miatt lenne probléma (: Bár fürdés után egyből szerintem simán mehetne.

Ha a barátomat nem zavarná, akkor simán.. Engem nem zavarna :P

2009. jún. 10. 22:58
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Én olyankor a közelembe se engedem a barátomat. Elég hisztis tudok lenni az első pár napon :D
2009. jún. 10. 23:07
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Hát a hányinger kerülget
2009. jún. 10. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mindig, kivéve, amikor erősen megvolt. Természetesen úgy, hogy lezuhanyozott előtte, felhelyezte a tampont, és úgy mégegyszer tuss. Tiszta volt teljesen, és nagyon élvezte:)

Én nem zavartattam magam, miután mondta, hogy őt nem zavarja, mert nagyon kíván.

Fordítva már nehezebben ment a dolog (én is lány vagyok), én csak a gyengébb napokon engedtem.

Persze így nem az igazi, de mit tegyen az ember, ha megbolondul a másikért? Dupla szívás lenne, ha nem szexelnénk ilyenkor, mert ez két hét nuku szexet jelentene minden hónapban (leszbikus kapcsolat lévén, ha nincs olyan szerencsénk, hogy egyszerre van). Na nem.

De tampon nélkül nem lennék képes erre...

2009. jún. 11. 02:44
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
azért kell lepontozni, mert valakinek ez nem jönn be???
2009. jún. 11. 08:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem igen, tampon sem volt. Kissé zavart engem a tudat h beteg vagyok ő meg lent nyalakodik, de őt nem zavarta:)

Már megszoktam h így is akarja és már engem sem zavar:)

2009. jún. 11. 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom elképzelni a dolgot. Én is lány vagyok...maximum a szex jöhet szóba, ha már nem birjuk, de ennzi

Azt szeretném kérdezni azoktól akiknek még tampon se volt, hogy a nyalakodás után, hogy nézett ki a párotok?? horror filmbe illő jelent?? és utána simán csókolóztok???

Ha vmit férre értettem ne haragudjatok, de nem tudom elképzelni, h amikor folyik a nőből a vér akkor a srác csak ugy simán kinyalja a nyelvével...ezek után akkor már nem is kell mosdani...HURRÁÁ

2009. jún. 11. 11:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és nyalt már ki, mikor gyengén véreztem. Én a helyében biztos undorítónak tartanám, felé is kifejeztem, hogy csak ha tényleg biztosan akarja, innentől rajta múlott, és őt nem zavarta... Ez kb olyan, hogy pl ha sebes az ujja, akkor ő nyalogatja, meg szívogatja, szerintem ez is undorító, utálom a vér ízét.
2009. jún. 11. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Na ha a sebes újj nyalogatását össze lehet tenni a véres p...a nyalásával akkor nincs miről beszélni. 1. ha az újjad nyalod a vér a tiéd ami folyik belőle

2. külsőleg is van némi különbség

Legalább sokan gondolják h undoritó

11.53-as voltam

2009. jún. 11. 12:55
 20/21 anonim ***** válasza:
ez egyáltalán nem okos dolog tampon nélkül csinálni legalább akkor csajok nektek lehetne eszetek hogy megmossátok ott és tesztek fel tampont ha a srác így is akarja mivel ez egyáltalán nem egészséges ez nem sima vér ebben nem csak vér van
2009. jún. 11. 16:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!