Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaltad már úgy ki a barátnődet h meg volt neki?
Figyelt kérdés
Persze a lány tampont használt és az idő alatt is benne volt!2009. jún. 10. 21:45
1/21 anonim 

válasza:

Engem már nyaltak úgy ki,tampon nélkül is. igaz a pasi tök részeg volt.( a beleegyezésem nélkül történt!)
3/21 anonim 

válasza:

A gondolattól is rosszul vagyok... :S
4/21 anonim 

válasza:

Engem úgy is, h előtte mondtam a pasinak h megvan, de nem zavarta, tampon se volt, sőt mondta, h nem zavarja. Kicsit engem frusztrált a dolog, talán emiatt nem tudtam elmenni...
A pasi nem volt részeg, de a barátom se volt, mondhatni az erre a célra tartott partner... de én szerettem. Viszont akkor nyaltak ki életemben először, és k***a jó volt!:D
5/21 anonim 

válasza:

Sajnos nem akarta eddig a barátnőm, pedig úgy kipróbálnám :D:D
6/21 anonim 

válasza:

Mint a vámpírok :D Én sose hagynám, hogy úgy nyaljon ki a barátom.
7/21 anonim 

válasza:

én már igen, nagyon élvezte is a barátnőm!
8/21 anonim 

válasza:

hát én sohasem hagynám hogy úgy nyaljon ki, gusztustalan és nem is higénikus
9/21 anonim 

válasza:

Nem szokott zavarni, ugyanúgy simogatom, ugyanúgy volt már szex olyankor is, node nyalni ha megvan? bleee.
10/21 anonim 

válasza:

fujj elég undi:S én sosem hagnám eleve ha megvan a bugyimba a kezétsem engedem be nem h a nyelvét
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!