Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik azt írják, hogy 13-14...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt írják, hogy 13-14 évesen vesztették el a szüzességüket 17-18 éves fiúkkal, tudják, hogy az bűncselekmény?

Figyelt kérdés
oké, korrekten még a 14. életévük betöltése előtt vesztik el, mielőtt valaki belekötne :)
2009. jún. 10. 15:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

"Tökéletesen egyetértek azokkal, akiknek a tökük tele van az ilyen hülye, és általánosító kérdésekkel, ahogy azt sem értem, hogy miért kell kollektíven minden 14 évest hülyének nézni."

Köszönöm, egyetértek.

2009. jún. 10. 17:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!

nincsenek és soha nem is voltak önértékelési problémáim, normális 14éves módjára éltem, tanultam hogy most azt tanulhassam, amit akartam..jogot...nem a pasik után futottam :P azzal, hogy nem 14évesen "vesztettem el" hanem 2 évvel később nem érzem magam se különbnek se rosszabbnak magamat az olyan lányok, akik ezen hamar túlesnek.

a kérdés mint írtam nem piszkálásból íródott, ilyen és ehhez hasonló dolgokkal foglalkozom nap mint nap, mert érdekel, mert a büntetőjog a mindenem, csupán kiváncsiságból szerettem volna egyfajta "közvélemény-kutatást" végezni, hogy ki mennyire van tisztában állampolgári jogaival és kötelezettségeivel egy ilyen kényesebb témában is.

nem kell egyből lehurrogni, csak mert kérdezni mertem.

a bölcs mondásodra csak annyit, hogy talán eszedhez mérhető...amúgy meg: Akinek nem inge ne vegye magára...

2009. jún. 10. 17:13
 13/16 A kérdező kommentje:
utosló előtti
2009. jún. 10. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért láccik, hogy kiket pontoznak le. Egyébként meg 18 éves korodig GYEREK vagy. Egyáltalán nem természetes 15 évesen szülni. Hiába szégyen manapság a szüzesség.
2009. jún. 22. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Ti mit fogtok érezni, vagy gondolni, ha a gyereketek 14 évesen már "nagylány"? Mert az ilyen anyátol nem sokat fog tanulni az ember....
2009. jún. 22. 17:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudják, és leszarják.

sok ilyen ismim van

2009. okt. 28. 13:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!