Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt írják, hogy 13-14 évesen vesztették el a szüzességüket 17-18 éves fiúkkal, tudják, hogy az bűncselekmény?

"Tökéletesen egyetértek azokkal, akiknek a tökük tele van az ilyen hülye, és általánosító kérdésekkel, ahogy azt sem értem, hogy miért kell kollektíven minden 14 évest hülyének nézni."
Köszönöm, egyetértek.
Kedves utolsó hozzászóló!
nincsenek és soha nem is voltak önértékelési problémáim, normális 14éves módjára éltem, tanultam hogy most azt tanulhassam, amit akartam..jogot...nem a pasik után futottam :P azzal, hogy nem 14évesen "vesztettem el" hanem 2 évvel később nem érzem magam se különbnek se rosszabbnak magamat az olyan lányok, akik ezen hamar túlesnek.
a kérdés mint írtam nem piszkálásból íródott, ilyen és ehhez hasonló dolgokkal foglalkozom nap mint nap, mert érdekel, mert a büntetőjog a mindenem, csupán kiváncsiságból szerettem volna egyfajta "közvélemény-kutatást" végezni, hogy ki mennyire van tisztában állampolgári jogaival és kötelezettségeivel egy ilyen kényesebb témában is.
nem kell egyből lehurrogni, csak mert kérdezni mertem.
a bölcs mondásodra csak annyit, hogy talán eszedhez mérhető...amúgy meg: Akinek nem inge ne vegye magára...

Tudják, és leszarják.
sok ilyen ismim van
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!