Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik azt írják, hogy 13-14...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt írják, hogy 13-14 évesen vesztették el a szüzességüket 17-18 éves fiúkkal, tudják, hogy az bűncselekmény?

Figyelt kérdés
oké, korrekten még a 14. életévük betöltése előtt vesztik el, mielőtt valaki belekötne :)
2009. jún. 10. 15:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudják is, nem zavarja őket... Talán majd egyszer rájönnek, hogy másképp s lehetett volna.
2009. jún. 10. 15:04
 2/16 A kérdező kommentje:
ja, csak az idetévedő 13-14évesek kedvéért, a bűncselekményt jogilag értsétek, ne vallásilag ;) simán kinézném vkiből hogy a kákán is csomót talál :)
2009. jún. 10. 15:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a testukkel kapcsolatosan sincsenek tisztaba, nem hogy a torvenyekkel :))

Aztan meg 30 evesen sirnak, hogy nem kivanjak a szexet, meg a ferjuk megcsalja :))

Mindennek meg van a maga ideje!

32/L

2009. jún. 10. 15:12
 4/16 A kérdező kommentje:
tudom én azt (jelenleg a törvények töltik ki a napjaim - vizsgaidősuck :) ) de azért mégiscsak gondoljatok bele, a srác nagyot szívhat egy ilyen alkalommal, ha kiderül és mondjuk a szülők kiakadnak...nem ártana ha ezzel is tisztában lennének!
2009. jún. 10. 15:14
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Jajj, nem igaz hogy nem unjátok még a 13-14 évesek cikizését! Nem, nem védem őket de most már nagyon elegem van abból hogy állandóan általánosítanak, meg a 13-14 évesek a legnagyobb k*vák, meg állandóan minket kell cseszegetni valamiért pl.: Drogok, cigi, pia, szex, ugyan én is 14 vagyok, de még soha egyiket sem próbáltam ki! És ezt most komolyan mondtam, nem viccből. De nem muszály elhinni. Ha egypár 13-14 éves úgygondolja hogy így cseszi el az életét, egészségére, nem érdekel, de legyetek már olyan szivesek és ne általánosításba beszéljetek hogy minden ilyen korú "gyerek" összefekszik mindenkivel. Köszönöm.
2009. jún. 10. 15:34
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
muszáj*
2009. jún. 10. 15:35
 7/16 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem cikizésből írtam ki! csak tudod nagyon sok embernek fogalma sincs arról, hogy amit csinál, annak esetleg lehet valami következménye! és ha már ezen az oldalon amúgy elég sok a nagyszájú 13-14 éves, akkor igenis nézze meg, olvassa el, hogy mi és hogyan van. Szerinted mikor jutna ilyen eszébe mikor a "szerelme" negédesen énekeli le róla a bugyiját? Soha....

a kérdés csupán ezen okok miatt íródott ki, örülj neki, hogy te a normálisabb fajtába tartozol, tudod van az a mondás, hogy : Akinek nem inge, ne vegye magára

köszöntem

2009. jún. 10. 15:40
 8/16 anonim ***** válasza:
33%

15:34-es..igazad vaaan..:) énis 14 éves vagyok és nemszűűz..és tudom mivel jár eeez..én nem vagyok olyan mint a többiek..mindenki olyan amilyen és ennyi.. nemvagyok olyan h. most okéé.megvolt az 1.. mehetek a következőhöz..NEM.. már vagy 2 éve 1ütt vagyok a barátommal..akinek családja vaaan..és vigyáz ráám!! szal .. ennyike.:) namind1..sziasztok

14/L

2009. jún. 10. 16:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Ohh szerinted tudják ezt? Szerintem biztosan nem, ha mégis nem érdekli őket. Hiszen akkor nem lenne tele kérdésekkel ez az oldal:) Nem lennének ilyen kérdések, hogy "terhes lehetek-e..." Amúgy is ha belegondolunk a szexhez nem kell ész, mindenki képes rá. Csak nem mindegy mikor, hogyan és kivel történik meg. Állandóan megy itt szinte minden kérdésben a vita a 13-14 éves lányok/ fiúk érettségéről. Én is azt mondtam annó, hogy érett vagyok, na de azért intim kapcsolatba kerülni egy pasival ennyi évesen eszembe sem jutott, főleg azért mert a suli lekötött. Akinek mégis a szex kell az csinálja. Nem véletlen, hogy egyre gyakoribbak a tizenéves terhes csajok. Nemrégiben hallottam, hogy egy 15 éves lánynak(barátnőm húgának az osztálytársa) most lesz a nyáron az esküvője és ikreket vár. Én ebben a kérdésben nem keresem már a rációt, de komolyan aggódnék a mai világban, ha lenne egy 13-14 éves lányom és aktív szexuális életet szeretne élni. Tuti biztos ellenezném. Legalább 18 éves korig várni kellene még ezzel. De ez csak az én véleményem.
2009. jún. 10. 16:20
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

20 éves nő vagyok, és anno 14 évesen vesztettem el a szüzességem egy 18 éves fiúval, akivel négy évig együtt voltam. A mostani párom a második az életemben, egy rendkívül kiegyensúlyozott és szexuális téren semmiféle gonddal nem küszködő ember vagyok ma. Tökéletesen egyetértek azokkal, akiknek a tökük tele van az ilyen hülye, és általánosító kérdésekkel, ahogy azt sem értem, hogy miért kell kollektíven minden 14 évest hülyének nézni. Én pontosan tudtam mit akarok, miért akarom, és soha de SOHA nem bántam meg! Ti talán féltékenyek vagytok, hogy másnak már korán kijutott a szép kapcsolatból és nem kellett sokat várnia?

Ami meg a büntethetőséget illeti, van egy szép kis idézet, egészen idevágó: "Értem én, csak LESZAROM." Én anno azzal piszkáltam a párom, hogy pedofil. És jót nevettünk rajta.

2009. jún. 10. 16:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!