Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt írják, hogy 13-14 évesen vesztették el a szüzességüket 17-18 éves fiúkkal, tudják, hogy az bűncselekmény?

Szerintem a testukkel kapcsolatosan sincsenek tisztaba, nem hogy a torvenyekkel :))
Aztan meg 30 evesen sirnak, hogy nem kivanjak a szexet, meg a ferjuk megcsalja :))
Mindennek meg van a maga ideje!
32/L

egyáltalán nem cikizésből írtam ki! csak tudod nagyon sok embernek fogalma sincs arról, hogy amit csinál, annak esetleg lehet valami következménye! és ha már ezen az oldalon amúgy elég sok a nagyszájú 13-14 éves, akkor igenis nézze meg, olvassa el, hogy mi és hogyan van. Szerinted mikor jutna ilyen eszébe mikor a "szerelme" negédesen énekeli le róla a bugyiját? Soha....
a kérdés csupán ezen okok miatt íródott ki, örülj neki, hogy te a normálisabb fajtába tartozol, tudod van az a mondás, hogy : Akinek nem inge, ne vegye magára
köszöntem

15:34-es..igazad vaaan..:) énis 14 éves vagyok és nemszűűz..és tudom mivel jár eeez..én nem vagyok olyan mint a többiek..mindenki olyan amilyen és ennyi.. nemvagyok olyan h. most okéé.megvolt az 1.. mehetek a következőhöz..NEM.. már vagy 2 éve 1ütt vagyok a barátommal..akinek családja vaaan..és vigyáz ráám!! szal .. ennyike.:) namind1..sziasztok
14/L

20 éves nő vagyok, és anno 14 évesen vesztettem el a szüzességem egy 18 éves fiúval, akivel négy évig együtt voltam. A mostani párom a második az életemben, egy rendkívül kiegyensúlyozott és szexuális téren semmiféle gonddal nem küszködő ember vagyok ma. Tökéletesen egyetértek azokkal, akiknek a tökük tele van az ilyen hülye, és általánosító kérdésekkel, ahogy azt sem értem, hogy miért kell kollektíven minden 14 évest hülyének nézni. Én pontosan tudtam mit akarok, miért akarom, és soha de SOHA nem bántam meg! Ti talán féltékenyek vagytok, hogy másnak már korán kijutott a szép kapcsolatból és nem kellett sokat várnia?
Ami meg a büntethetőséget illeti, van egy szép kis idézet, egészen idevágó: "Értem én, csak LESZAROM." Én anno azzal piszkáltam a párom, hogy pedofil. És jót nevettünk rajta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!