Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános, hogy a pasit nem érdekli, el tudott-e élvezni a párja és nem is elégíti ki máshogy?
Kezdő még. Eddig az volt a baj, hogy el sem tudott menni, én meg már akkorra 2x is, de orgazmus után nem esik jól tovább folytatni, de miatta mindig kellett. Eddig mindig elhúzódtak az együttlétek, akár 1 óra hosszáig is, akkorra meg már untam és azt kívántam bárcsak elmenne, mert már nem bírom, nem esik jól, néha már kellemetlen is volt. Most viszont néha már 5-10 perc után is képes elélvezni és nem zavartatja magát, hogy nekem sikerül-e vagy sem. Nagyon hullámzó a teljesítménye. Megmondtam neki, hogy legalább akkor elégítsen ki máshogy, de nem akaródzik, eszébe sem jut utána hozzám érni, esetleg ha rászólok, akkor. Nem értem miért, hiszen már mondtam neki, hogy ez esetben legalább máshogy adja meg az esélyt, hogy én is el tudjak menni.
Azon meg ki van akadva, ha masztizok. Azt mondja az ő dolga kielégíteni, de mégsem teszi és csodálkozik, hogy miért van szükségem a masztizásra. Egyszerűen nem tud kielégíteni rendesen. Orálban nagyon gyenge, ujjazás megy, de csikló ingerlés nélkül az sem ér semmit. Én meg nem szeretem nagyon kézzel izgatni a csiklómat, pláne, hogy szex közben is szükségeltetik és sokáig ingerelve inkább kellemetlen, mint élvezetes. Orál+ujjazás lenne a csúcs.
Egyébként az előző párommal semmi ilyesmi probléma nem volt. Simán el tudtam menni 5-10 perc alatt is, akár ujjazásról, orálról vagy szexről volt szó.
Sejtésem szerint az előjáték hibádzik. Ha rendesen fel vagyok izgatva, pár perc és el is élvezek. De valahogy vele más. Bármit is csináljon, nem izgulok fel. Nem tudom, mennyi idő, míg belejön a dolgokba, de azt tudom, hogy nekem ez így nem jó. Semmi élvezetet nem nyújt a szex, ha szárazon, síkosítóval esünk egymásnak. Semmi izgalmat nem érzek. így meg nem is csoda, ha nem tudok korábban elélvezni, mint ő. Ha netán így nekiállva kezd is jól esni a szex, folyton pózt vált, elmozdul, onnantól meg már semmit nem érzek, mert nem érinti a G-pontom, anélkül meg nem tudok elmenni. Ha én vagyok felül, akkor szintén nem jön össze, mert nem elég merev. Hol elernyed-hol áll, de nem annyi ideig, hogy el tudjak menni. Egyszerűen nem akarnak összejönni a dolgok.

Nekem egész világosan átjön az írásodból, hogy még nem zártad le teljesen az előző kapcsolatodat. Ez itt a bibi a Te részedről.
A másik fél részéről is lehet bibi, csak arról nem tudjuk még, hogy mi az?
OFF Aki meg azt írta, hogy "Olyan nincs, hogy nem tudja sokáig keményen tartani. Azt nem kell tartani. Vagy áll, vagy nem." -szörnyen szerencsés. Vagy szörnyen tudatlan. Vagy mindkettő. :oD ON

OFF
Aki ezt írta:
OFF Aki meg azt írta, hogy "Olyan nincs, hogy nem tudja sokáig keményen tartani. Azt nem kell tartani. Vagy áll, vagy nem." -szörnyen szerencsés. Vagy szörnyen tudatlan. Vagy mindkettő. :oD ON
Akkor szerncsés vagyok, tudatlan viszont nem. Nem lehet, hogy te vagy túl öreg, és nem áll rendesen csak ha rákoncentrálsz? :)

"Te még a volt párodat szereted? ezt onnan gondolom, hogy folyton róla "beszélsz", csak azzal jössz, vele milyen jó volt, ő milyen jó...stb. talán azért sem izgulsz rá, mert másra vágysz.."
Ahogy olvastam a kérdés és a válaszokat ugyanez fogalmazódott meg bennem. Aztán meg is találtam ezt a választ. Úgyhogy most ideírom, hogy tökéletesen egyetértek vele.
Lehet, hogy tudatosan mást gondolsz, de te bizony valamilyen szinten még a volt párodhoz vonzódsz, ez eléggé látszik.

fair akarsz lenni vele? szakits! lehet h faj de jobb mintha megtovabb kinoznatok egymast. a volt pasid jobb az agyban es vhol melyen meg mindig utana vagyodsz -megha nem is leszel vele soha a tortentek utan. nem szereted a jelenlegit, ez neki mar alapbol megalazo. es meg igyis beszelsz rola es a teljesitmenyerol.... minnel tobbet vagytok egyutt annal nagyobb az eselye h beled szeret vagy h teljesen tonkreteszed az onbizalmat. szakits vele tapintatosan, anelkul h a szexet felhoznad indoknak.
o is megerdemel vkit aki szereti es te is. ne akarj csak azert vele lenni mert felsz az egyedul lettol. tedd rendbe magadban a dolgokat es utana bonyolodj ujabb kapcsolatba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!