Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire általános, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire általános, hogy a pasit nem érdekli, el tudott-e élvezni a párja és nem is elégíti ki máshogy?

Figyelt kérdés

Kezdő még. Eddig az volt a baj, hogy el sem tudott menni, én meg már akkorra 2x is, de orgazmus után nem esik jól tovább folytatni, de miatta mindig kellett. Eddig mindig elhúzódtak az együttlétek, akár 1 óra hosszáig is, akkorra meg már untam és azt kívántam bárcsak elmenne, mert már nem bírom, nem esik jól, néha már kellemetlen is volt. Most viszont néha már 5-10 perc után is képes elélvezni és nem zavartatja magát, hogy nekem sikerül-e vagy sem. Nagyon hullámzó a teljesítménye. Megmondtam neki, hogy legalább akkor elégítsen ki máshogy, de nem akaródzik, eszébe sem jut utána hozzám érni, esetleg ha rászólok, akkor. Nem értem miért, hiszen már mondtam neki, hogy ez esetben legalább máshogy adja meg az esélyt, hogy én is el tudjak menni.

Azon meg ki van akadva, ha masztizok. Azt mondja az ő dolga kielégíteni, de mégsem teszi és csodálkozik, hogy miért van szükségem a masztizásra. Egyszerűen nem tud kielégíteni rendesen. Orálban nagyon gyenge, ujjazás megy, de csikló ingerlés nélkül az sem ér semmit. Én meg nem szeretem nagyon kézzel izgatni a csiklómat, pláne, hogy szex közben is szükségeltetik és sokáig ingerelve inkább kellemetlen, mint élvezetes. Orál+ujjazás lenne a csúcs.

Egyébként az előző párommal semmi ilyesmi probléma nem volt. Simán el tudtam menni 5-10 perc alatt is, akár ujjazásról, orálról vagy szexről volt szó.

Sejtésem szerint az előjáték hibádzik. Ha rendesen fel vagyok izgatva, pár perc és el is élvezek. De valahogy vele más. Bármit is csináljon, nem izgulok fel. Nem tudom, mennyi idő, míg belejön a dolgokba, de azt tudom, hogy nekem ez így nem jó. Semmi élvezetet nem nyújt a szex, ha szárazon, síkosítóval esünk egymásnak. Semmi izgalmat nem érzek. így meg nem is csoda, ha nem tudok korábban elélvezni, mint ő. Ha netán így nekiállva kezd is jól esni a szex, folyton pózt vált, elmozdul, onnantól meg már semmit nem érzek, mert nem érinti a G-pontom, anélkül meg nem tudok elmenni. Ha én vagyok felül, akkor szintén nem jön össze, mert nem elég merev. Hol elernyed-hol áll, de nem annyi ideig, hogy el tudjak menni. Egyszerűen nem akarnak összejönni a dolgok.

2009. jún. 10. 11:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%

"Bármit is csináljon, nem izgulok fel." - szereted Te ezt a pasit??? Nem lelki oka van ennek az egésznek? Nagyon gyanús vagy Te nekem! Az sem jó jel, hogy ki van akadva a masztin.

Technikailag tudom javasolni a motoros fogkefét, csiklóra helyezve. És a problémák őszinte feltárását. Inkább előbb, mint később.

2009. jún. 10. 12:02
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz ezt olvasni. Mindenképp valahogy a tudtára kell adnod, hogy ez így nem mehet. Csak szerintem ne olyasmit mondj, hogy "szar vagy az ágyban"... De ha nem érti másképp, akkor kénytelen leszel...

Hogy mennyire általános? Nekem például iszonyatos bűntudatom lenne, ha a barátnőm nem élvezne el. Szex után is mindíg megkérdezem, hogy szeretne-e még kényeztetést...

2009. jún. 10. 12:02
 3/31 anonim ***** válasza:
31%
Mi lenne, ha vele és nem mással beszélnéd meg a gondjaidat? Talán boldogabb élet?
2009. jún. 10. 12:03
 4/31 A kérdező kommentje:

Hát őszintén az érzelmek vhol hibáznak. Okozhatja ez, hogy képtelen tisztességesen felizgatni? Egyébként a technikai oldallal is biztos baj van, mert egyszerűen azt érzem, gyenge. Amit csinál, az kevés és ha el is mentem, hiányérzetem marad.

Ő már kezdi magát hibáztatni, hogy béna, Persze ezt így nem mondtam ki, de látja rajtam, hogy vmi nem ok. Elmondtam neki természetesen, hogy többre vágyom. Elmondtam mit kéne csinálnia. De vhogy nem tudja úgy csinálni, hogy maximálisan elégedett legyek, pedig nem vagyok túlkomplikált.

Az előző páromnak teljesen természetes volt, hogy én vagyok az 1., aztán ő következik, mindig rám irányult a figyelem elsősorban. Ez most hiányzik. Jobban koncentrál magára és a saját problémáira, félelmeire.

Utolsó! Mint írtam, természetesen beszéltem vele a dolgokról és egyértelműen tudtára adtam, hogy elégítsen ki máshogy!

2009. jún. 10. 12:13
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

ezt tényleg rossz olvasni:(

az én párom is az esetek 95 %-ában rám koncentrál, a maradék 5 %-ék az amikor csak én szeretnék neki jót, mert nekem épp kellemetlen napok vannak:P

olvastam az érzelmek hiányát, hát az tényleg nagy baj!! én pl nem is tudnék érzelmek nélkül ágyba bújni valakivel...

lehetséges ez az oka annak, h nem is tudod magad jól érezni vele.

viszont azt is el kell mondanom, hogy az én párommal se volt minden a legegyszerűbb az elején. de nem ilyen volt a probléma, h nem figyelt rám, csak egyszerűen össze kellett csiszolódnunk. viszont mi mindig mindent megbeszéltünk, így mára nagyon jól elvagyunk.

hát kívánom, hogy hamar megoldodjon a problémátok, akár így, akár úgy. mert hiába mondják nagyon sokan, h a szex nem minden egy kapcsolat mégis halálra van ítélve a jó szex nélkül!

2009. jún. 10. 12:22
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg rossz volt olvasni amit írtál. Ketten kell hogy tisztázzátok ezt a dolgot -természetesen tabuk nélkül. Szeretitek egymást? Mert ha ezzel van a probléma bármelyikőtök részéről, már meg is van a megoldás. Az, hogy hol áll neki szex közben, hol nem, az lehet azért mert stresszel közben, feszült, vagy máshol jár az esze. Vagy ne haragudj hogy ezt mondom, de nem kíván igazán.

Egyébként nekem az is óriási élvezetet nyújt, hogy kielégítem az aktuális párom. Szerintem a férfiak többsége ezzel így van. F28

2009. jún. 10. 12:31
 7/31 A kérdező kommentje:

Én úgy látom, kíván és s

azt mondja szeret, csak nem tudja sokáig tartani a merevséget.

Azt mondja, őt nem izgatja, ha engem kényeztet. Úgy látom, mintha nem szívesen csinálná. Rákérdeztem és azt a választ kaptam, nem tehet róla, de őt a szex izgatja, az nem, ha csak úgy kényeztet. Én ezt nem értem... Az előző páromat épp az izgatta a legjobban, ha élveztem, amit velem csinált. Számára az volt a legnagyobb öröm. Egyébként az sem érdekli, hogy én orálisan vagy kézzel elégítsem ki. Képtelen úgy elmenni. Csak a szex...az, ami érdekli.

2009. jún. 10. 12:39
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

oszinte leszek: szerintem ezt nincs ertelme folytatni. azt mondod az erzelmek hibadznak. a szex pocsek. akkor minek vagy vele? ha a 2bol valamelyik nagyon rendben lenne erdemes lenne a masikat orvosolni. de igy?? folosleges erofeszites. szerintem fizikailag nem is kivanjatok egymast elegge ha nem all rendesen illetve ha te nem kivanod ot.

vagy o rossz az agyban vagy egyszeruen masok vagytok es nem passzoltok, minden esetre ha nincsenek hosszu tavu terveid az illetovel es nem szereted nincs ertelme vele lenned. de azert ha szakitasz legy kimeltes vele, ne alazd meg. ebben az esetben az igazsag nagyon fajdalmas lehet. :(

ha megis ugy dontesz h megprobalsz javitani rajta....javaslom a hosszu, akar orakig tarto elojatekot. en is nemreg jottem ra h valjoban mennyire fontos hogy EGYMASRA HANGOLODJATOK. osszebujos beszelgetes, masszazs, oral, az egesz test vegigsimogatasa, puszilgatasa es masszirozasa, a kozos "hemperges" sokat segit. perszw neha jo a durrbele orulten kivnaos vad szex, de szerintem nektek jelenleg nagyobb szuksegetek van az elnyujtott elojatekra. mond meg neki mikor vmi epp jo es ne engedd h elmozduljon. en is sokszor ugy jartam h mire jo lett o valtott de kell szolni, megnyom undo gomb es vissza az elozo pozicioba.

2009. jún. 10. 12:47
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

12:31-es vagyok.

Ki is mondtad a lényeget. Csak a szex érdekli. Azt mondja szeret, persze, mert így megkaphat. Olyan nincs, hogy nem tudja sokáig keményen tartani. Azt nem kell tartani. Vagy áll, vagy nem. Arra törekszik, hogy neki jó legyen, elélvezzen és kész. Önző. Szerintem nem vonzódik hozzád szexuálisan úgy ahogy kellene, különben kényeztetne. Bocs a fogalmazásért, de csak egy lyukat lát benned, ahova beteheti a farkát. Kár vele foglalkoznod. MIért nem keresel egy olyan pasit, akivel tisztel és jó vele a szex? Egyébként hány évesek vagytok?

2009. jún. 10. 12:49
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
ja meg annyit h a pasival is baj van, a paromnak az en orgazmusom fontosabb mint az ove es ha "csak" 1szer jon ossze meg azzal sem elegszik meg teljesen. elotte annyit kenyeztet h rendszerint mar akkor elelvezek es ha szeretkezes kozben nem jon ossze, akkor utana kezzel addig folytatja amig sikerul, pedig az neha nem is kis ido.
2009. jún. 10. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!