Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem szeret csokolozni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem szeret csokolozni a baratom?

Figyelt kérdés
Mar tobbszor mondtam a kedvesemnek,hogy en szeretem ha szajon csokol,de o nem szeret, es ra fogja hogy en nem cigizek es o nem akarja hogy nekem rossz legyen.Az ucan pedig nem szeret karonfogva setalni.Cikinek erzi a baratai elott.Azt mondta elozo baratnoivel se csinalta.De en akor is mindig belekarolo,mert en orulok ha latjak hogy egyutt vagyunk.
2008. ápr. 11. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
szia én pont most olvastam egy cikket, és az volt benne hogy a fiuk mivel átlagosan nem olyan romantikus alkataok (tisztelet a kivételnek) ők inkább tudatalatiban a csokólózást és az egyéb nagyon szép szavakat inkább akkor vetik be amikor felszedik a csajokat mert tudják hogy nekik ez fontos és hogy nekünk ez jol esik de ez nem féltétlenül at jelenti hogy nem szeret téged megcsokolni ..
2008. ápr. 20. 21:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
még az előzőhőuz hozzá téve az hogy nem mentek karon fogva mi sem megyünk mert én meg azt tartom gáznak olyan mintha egy 14 éves kislányok akik ott fogdossák egymás kezét de az már megint más hogy cikinek érzi én a helyedben oda állnék elé és megmondanám hogyha nem akrsz felválalni a barátaid elött akkor keress egy másikat akit majd esetleg felmersz nekem ilyen pasi nem kell és majd nézd meg mit lép! meg lehet hogy tulságosan a "seggébe" vagy nem? azt a pasik nem szeretik ha nem hagynak nekik szabadságot! amugy jobban fog nyomulni ha kicsit határozottabb avgy vele irányitsd a kapcsolatot te!! De ha gondolod felvehetsz msn-en ott beszélgethetünk még..:) kicsililoka@hotmail.com
2008. ápr. 20. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem szeret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!