Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elmennétek Pierre Woodman castingjára?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert sok fiatal lánnyal látni ezekben a castingokban. Tényleg ilyen könnyűvérűek?2009. jún. 9. 22:12
51/59 anonim válasza:
Én találkoztam vele személyesen, de úgy döntöttem akkor hogy nem fogok vele dolgozni. Egyszerűen nem jött be a pasi. Azóta megnéztem néhány "filmjét". Durva, alacsony színvonalú, és nem úgy tűnik hogy a félig kemény farkával bárkit ki tudna elégíteni. Inkább csak kínozza és gyötri a nőket 10.000 Ft-ért, olyan lányokat, akik nagyon rászorulnak a pénzre, és nincs más választásuk, nincs mögöttük szerető család, nem számíthatnak senkire. Az ilyen szemétládának, aki 18 év alatti lányokat csábítgat, a börtönben lenne a helye.
52/59 anonim válasza:
Te hánny éves vagy? Még nem múltál el 18?
53/59 Chewbacca' válasza:
Nem is tudtam, hogy manapság arra buknak a csajok, hogy egy wuki k*rja őket seggbe, de ha ez kell nekik hát legyen!
54/59 anonim válasza:
Csak azzal durva aki hagyja magát...
én voltam nála dp jeleneten még a fenekemre sem csaphatott rá... :)
redtube.com/444594
55/59 anonim válasza:
A párod megengedte, hogy az esküvő előtt szexelj mással?
56/59 anonim válasza:
Nem azért, de még Pierre is kiröhögtte ezt a felfogástXD
57/59 anonim válasza:
hát én téged ugy de uugy meg "pakolnálak" h pierre woodman elmehetne a francia légioba tovább képzésre a másik h a párod megengedte h házasság előtt szexelj akkor megkell engednie utána is meg közbe is mer akokr már ugy is mind1 de h csinálni fogod az is tuti max nem fog tudni rola te kis nyekenyoka ;) de kettönk közül én aláználak :D
58/59 anonim válasza:
Ennyi sok rib ancot egy helyen :D
59/59 anonim válasza:
hh az igazi neve valami Pierre Geyser, jobban illene hozzá a Gay-ser ugyis a seggét nyalatja az a mocskos majomivadék remélem egyszer valaki ellátja a baját szadista vén barom
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!