Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Elmennétek Pierre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Elmennétek Pierre Woodman castingjára?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert sok fiatal lánnyal látni ezekben a castingokban. Tényleg ilyen könnyűvérűek?
2009. jún. 9. 22:12
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
94%

Sziasztok!

Nekem is írt Pier és ezt írta: Szia,

I like your picture !

Nem beszélek jól magyarul de kicsit értem. Sorry I don't speak good Hungarian.

I am unfortunately not replying to your ad but if you are looking for EXTRA cash, maybe we could have a talk.

I am looking for an amateur lady ready to model for private amateur photos. Age not important !

Think about it, you never know this is money. I live in Budapest. Je parle francais.

If you are not interested, good luck in your job research.

Kindest regards

A fordítás:

Bocs, nem tudok jól magyarul.

Tetszik a képed !

Nem a hirdetésedre válaszolok, de ha jó külön kereset érdekel, beszélhetnénk. Amatőr hölgyet keresek, aki modell lenne privát amatőr fotózáshoz. A kor nem fontos !

Gondold meg, jól jöhet a pénz. Budapesten élek. Beszélek franciául is. Ha nem érdekel, sok sikert a munkakereséshez !

Üdvözlettel

Pier

Hát inkább éjjel-nappal dolgozom,mint,hogy elhiggyem ezt! Csajok! Nem szabad bedőlni!!!! Gondoljatok a jövőtökre is!

2011. szept. 5. 15:04
 42/59 anonim ***** válasza:
94%

"A kor nem fontos !"

A kis pedoXD Az ilyet le kéne csukni! Mi az, hogy nem számít?-.-"

2011. szept. 6. 10:34
 43/59 anonim ***** válasza:
93%
Ki tudja hánny 18 év alatti ment el csak azt nem vette fel, mert tilos. Nem csak 18 felett szeretnek modellkedni:S Egy ilyen levél után fel kell jelenteni! Ez óstobasság volt tőle ilyet írni:) Én simán feljelenteném:) Hiába magyarázná ki magát.
2011. szept. 6. 10:39
 44/59 anonim ***** válasza:
35%

Lehet durva, de sok csaj szereti ha jól megdugják. Én is. :)

És volt már itt az oldalon is meg máshol is olyan kérdés/felmérés, hogy a csajok mennyire elégedettek a pasikkal a szex terén. Nos én az eredményre nem lennék büszke.

Sok pasi nagyon béna az ágyban és főleg önzők.

Lehet, hogy Pierre nem egy álompasi főleg a kinézete miatt viszont, hogy nagyon jó az ágyban az tuti.

Ha csak minden pasi fele ilyen jól szexelne akkor nem lenne ennyi válás meg elkeseredett nő.

Vannak a nagyképű macsó pasik aztán némelyik olyan béna, hogy még röhögni is kár rajtuk. Azt hiszi némelyik, hogy mert nagy farka van az már elég.

Ki kell, hogy ábrándítsalak titeket a farok az nem minden sőt.

Inkább a nővel kellene foglalkozni és nem a farkatok méretével.

2011. szept. 13. 07:44
 45/59 anonim ***** válasza:
95%
Értelmetlen, mert nem azért válnak el az emberek-.-" A nő is lehet béna.
2011. szept. 14. 16:22
 46/59 jani010 válasza:
100%
Szerintem meg hihetetlennek tünik,hogy egy ilyen ronda ficko ennyi csajt megdug,valamit biztos tud,és ezért mennek hozzá,na meg a pénz,de ezek alányok tudják mire vállalkoznak,és nem kell az "ártatlan"kis éppen 18 éves lányokat sajnálgatni.Szerintem igen király videokat készit.
2011. okt. 14. 06:42
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ribanc van. Beszarás.
2011. dec. 3. 14:55
 48/59 anonim ***** válasza:
Hát nekem az elsőnél is ilyen gyors mozgásom volt és mégsem nézek ki úgy mint egy süni ahogy Pierre:) Szerintem csak pénz miatt fekszenek le vele.
2011. dec. 3. 15:05
 49/59 anonim ***** válasza:
43%

2011-09-13 07:44

Tökéletesen igazad van.Nem vagy álszent,ez tetszik.

Sajnos mi pasik 98%-ban iszonyat pancserek vagyunk,nem tudnak dugni normálisan,nem tudnak nőket kitelégíteni.

Mert totál idióták meg lusták.

Amit a mai pasik csinálnak én úgy hívom,hogy maszturbálás a nő hüvelyében.

Srácok járjatok el szexmasszázs tanfolyamokra,olvassatok a sorozatos orgazmus anyagokat,képezzétek magatokat,mert hasonló sorsa juttok mint a Woodman-es castingba lévő csajok,nehogy a csajotok és odamenjen,ennyi az egész.

Erről csak a pasi tehet kizárólag.

24F

2012. febr. 6. 10:40
 50/59 anonim ***** válasza:
Nekem már nem kell képezni magamXD Pierre-nél is jobban bírom. Honnan tudom? Láttam a videoját:) Persze biztos nem pancser, de Isten se:)
2012. febr. 6. 11:39
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!