Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elmennétek Pierre Woodman castingjára?
Sziasztok!
Nekem is írt Pier és ezt írta: Szia,
I like your picture !
Nem beszélek jól magyarul de kicsit értem. Sorry I don't speak good Hungarian.
I am unfortunately not replying to your ad but if you are looking for EXTRA cash, maybe we could have a talk.
I am looking for an amateur lady ready to model for private amateur photos. Age not important !
Think about it, you never know this is money. I live in Budapest. Je parle francais.
If you are not interested, good luck in your job research.
Kindest regards
A fordítás:
Bocs, nem tudok jól magyarul.
Tetszik a képed !
Nem a hirdetésedre válaszolok, de ha jó külön kereset érdekel, beszélhetnénk. Amatőr hölgyet keresek, aki modell lenne privát amatőr fotózáshoz. A kor nem fontos !
Gondold meg, jól jöhet a pénz. Budapesten élek. Beszélek franciául is. Ha nem érdekel, sok sikert a munkakereséshez !
Üdvözlettel
Pier
Hát inkább éjjel-nappal dolgozom,mint,hogy elhiggyem ezt! Csajok! Nem szabad bedőlni!!!! Gondoljatok a jövőtökre is!
"A kor nem fontos !"
A kis pedoXD Az ilyet le kéne csukni! Mi az, hogy nem számít?-.-"
Lehet durva, de sok csaj szereti ha jól megdugják. Én is. :)
És volt már itt az oldalon is meg máshol is olyan kérdés/felmérés, hogy a csajok mennyire elégedettek a pasikkal a szex terén. Nos én az eredményre nem lennék büszke.
Sok pasi nagyon béna az ágyban és főleg önzők.
Lehet, hogy Pierre nem egy álompasi főleg a kinézete miatt viszont, hogy nagyon jó az ágyban az tuti.
Ha csak minden pasi fele ilyen jól szexelne akkor nem lenne ennyi válás meg elkeseredett nő.
Vannak a nagyképű macsó pasik aztán némelyik olyan béna, hogy még röhögni is kár rajtuk. Azt hiszi némelyik, hogy mert nagy farka van az már elég.
Ki kell, hogy ábrándítsalak titeket a farok az nem minden sőt.
Inkább a nővel kellene foglalkozni és nem a farkatok méretével.
2011-09-13 07:44
Tökéletesen igazad van.Nem vagy álszent,ez tetszik.
Sajnos mi pasik 98%-ban iszonyat pancserek vagyunk,nem tudnak dugni normálisan,nem tudnak nőket kitelégíteni.
Mert totál idióták meg lusták.
Amit a mai pasik csinálnak én úgy hívom,hogy maszturbálás a nő hüvelyében.
Srácok járjatok el szexmasszázs tanfolyamokra,olvassatok a sorozatos orgazmus anyagokat,képezzétek magatokat,mert hasonló sorsa juttok mint a Woodman-es castingba lévő csajok,nehogy a csajotok és odamenjen,ennyi az egész.
Erről csak a pasi tehet kizárólag.
24F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!